Odmietame kvóty pre migrantov
Re: Re: Re: Re: Re:
#1497: Package - Re: Re: Re: Re:
Ved ja nevravim, ze nemate zle skusenosti. Cigani su proste ludia. Niektori v pohode, niektori nie. Ale ide o to, ze tych vasich 99% zlych ciganov je strasne prehnane percento.
Co sa deje panovi Dobrovodskemu mi je luto. Preco ich ale jednoducho nezavru ked robia to vsetko o com pise? Takych ludi by som fakt pozatvarala do vazenia, ci by boli bieli, ci cierni, ci ruzovi.
Neporovnavala som vladu a nabozenstvo. Toto "...ak by sa im to nepacilo a bolo by ich dost tak to dokazu zmenit a verte ze je ich dost..ale pretoze su pokrytci a boja sa vlastnych tak su ticho ako vos pod chrastou..." K tomu len toto - kolkym ludom tu u nas sa nepaci slovenska vlada, uplatky, kauzy, schranky, vahostavy a gorily? Ked je zmena tak jednoducha, preco sa stale nic nezmenilo? Asi to nebude tak jednoduche, ze? som pouzila len na ilustraciu toho, ze zmena je tazka. Ludia nemusia byt pokrytci s hnedym v gatiach aby nedokazali presadit zmenu. Zmenu nedokazeme presadit ani my tu na Slovensku. V Syrii je to este tazsie, pretoze akonahle sa niekto o nieco pokusi, zomrie.
A nasla som vam aj par versov z tej "mierumilovnej" Biblie:
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#1503: Katarina - Re: Re: Re: Re: Re:
Krasne citaty..len co je pravda...a skoda ze sa tykaju ery pred kristom. z koranu by ste skor povyberali co je dobre ako to co je zle..lebo je tam toho tak malo dobreho.
a este raz opakujem ze tie veci sa pisali vtedy ked take veci boli bezne...akurat to ze krestania su niekde inde a moslimi stale v tej dobe kedy sa to pisalo.cize tak 800 rokov pozadu.a za dalsie v krestanstve mate hlavne 10toro..to by mal kazdy krestan dodrziavat ...a tam ozaj neni nic take ako maju moslimi.ale skoda sa tu hadat a presviedcat kde a kto a ako je na tom lepsie..
ja tvrdim a budem tvrdit ze ziadne nabozenstvo nieje dobre a preto k nijakemu neinklinujem..a ani sa nechystam.
poviem vam len tolko ze je to chyba a je to zle si sem pustat takychto ludi pretoze sa nechcu a nebudu prisposobovat nasim pomerom..ich zmyslanie je uplne ine pretoze je to kulturny a socialny rozdiel...viem to lebo som to zazil na mnohych sluzobkach po celom svete.ako by sa na mna napriklad pozerali v cine ked som tam bol a robil by som tam ako na slovensku?proste oni maju svoju kulturu a svoje zvyky.a ked sa mi to nepaci tak mozem jedine a to odist..pretoze nebudu tolerovat moje..to iste a este prisnejsie v japonsku..tak isto v inych kutoch zeme kde som bol..preco toto nechcete pochopit ze multikulti nieje dobre a nic dobreho to zatial neprinieslo..pozrite si take mulikulti stvrte v FR ci DE alebo inde..videl som to na vlastne oci lebo mam precestovany pekny kus sveta..a poviem vam ze nikde v okoli takychto stvrti vam domaci nic dobreho na tych ludi nepovedia..a preco by sme si to mali robit my tu?nie .nie.nie..este raz vravim nie..skuste si precestovat svet a popozerat ako to funguje..ale nie s cestovkou do FR na eifelovku..ale sukromne len tak prebrazdit pariz ci amsterdam alebo mnichov...budete veeeelmi prekvapena.nebudem sa uz viac vyjadrovat k tomuto falosnemu humanizmu..pozrite si toto video..100% s nim suhlasim..pomoct tam kde su a nie premiestnit len zopar vyvolenych ..co budu mat to stastie.video https://www.youtube.com/watch?v=KPgKGQrzoDU
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#1504: Package - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Nuz, ja sa krestanstva nezastavam. Len tvrdim, ze nie je az take rozdielne od islamu. Co sa mna osobne tyka, som agnosticka, aj ked podla toho, nad cim rozmyslam v poslednej dobe, uz dost inklinujem k ateizmu. Na osel.cz prave vysiel pekny clanok o tych 10-tich prikazaniach. Odporucam precitat ak vas take veci zaujimaju.
V suvislosti s tou "nadherou" co som citovala predtym toto vyzera dost odstrasujuco:
Nemyslite si, že som prišiel zrušiť Zákon alebo Prorokov; neprišiel som ich zrušiť, ale naplniť.
Veru, hovorím vám: Kým sa nepominie nebo a zem, nepominie sa ani jediné písmeno, ani jediná čiarka zo Zákona, kým sa všetko nesplní.
Evanjelium podla Matusa 5:17-18
Co sa tyka toho videa, cakala som viac. Dobre, podme im pomoct tam, kde ziju... kazdy si zbali kalacha, nejake jedlo, a ideme vystrielat ISIS aj ISIL. Ked uz budeme tam, dojdeme aj na navstevu do Eritrei a rozbijeme ten diktatorsky rezim, co tam vladne. Takto to myslite?
Ti utecenci o ktorych ide teraz u nas v Europe, nie su ekonomicki imigranti! V ich krajine je vojna a smrt. To je to, pred cim utekaju. Zo samotnej Syrie utieklo uz skoro 4 miliony ludi. Pomoc ludom, ktori vo vojne prisli o vsetko nie je falosny humanizmus. Uz to konecne prestante ignorovat a omielat stale to iste o ekonomickych migrantoch kade-tade po svete!
Prepacte, ze na vas takto pisomne kricim, ale zakazdym tu vojnu odignorujete a idete dalej svoje. Skuste radsej vymysliet, ako sa tym utecencom da pomoct takym sposobom, aby ostali vo vojnovej oblasti, ked ich uz tak odmietate. Mna nic nenapadlo, okrem intervencie. A to potom bude zase kazdy nadavat na USA ako vyvazaju demokraciu. Lenze... co teda robit?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#1505: Katarina - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Ti utecenci o ktorych ide teraz u nas v Europe, nie su ekonomicki imigranti!
toto je strasne velika loz...min 90% je ich prave takych...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#1506: Package - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Takze ked vo vojne pride o rodinu a o strechu nad hlavou, je to ekonomicky imigrant? Nie vojnovy utecenec?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#1509: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
no ???vyzeraju???vobec...ja byt na mieste utecenca tak som rad za kus zvanca a strechy nad hlavou.a som rad ze mozem niekde byt a mat klud...a nie vyhukovat alah akbar..a ine nezmysly...hadzat kamene a dozadovat sa odvozu do GB a podobne..
a
Pekne nás ten fico o*ebal ... kvóty sme síce neprijali ale utečencov áno takže brusel je spokojný utečenci sú spokojní a aj slováci lebo druhý protest sa už ťažko zorganizuje a všetko sa premlčí ... je to špunt nepodarený ten fico
Na stráž!
Re:
#25: - nie ze katolikov ano a inych nie. Ziadnych neprijat! Nam na deti ked pracujem daju 22€ mesacne,kolko nas mesacne stoja ciganske deti a kolko nas bude stat den pobytu migranta? Vsetko je to chora politika zapadu ako nas dostat do nehoraznej krizy a presadit tak svoj Novy svetovy podiadok poslusnosti. Necaka nas nic dobre. Zakladne NATO,migranti,Ukrajina...a svaty Fico so svojou druzinou.Stale bude Merkelovej zobat z ruky.
Re:
Jasné, Kurd sa v televízii hneval, že dostáva len 290e mesačne a Afganec nám na TA3 vysvetlil, že aj keď imigrantov nechceme, musíme ich vziať lebo sme v Európskej únii.
Od revolúcie som čakal, že ozajstní odborníci budú lepšie zaplatení, ale zbytočne, stali sa z nich ťažné kone, kde po ich odchode do dôchodku museli na ich miesta prijať dvoch. Tak neviem, čo tu chcú imigranti robiť? Asi si myslia, že traja nekvalifikovaní plne nahradia vysoko kvalifikovaného odborníka? Pani Merkelová by asi mala podrobnejšie vysvetliť objav sociálnej solidarity pri prerozdeľovaní chamrade z celého sveta.
Re:
Je to pokus o vygumovanie našej kultúrnej stopy v Európe - aj tak o nás nikdy, nikde na Západe nenapísali nič pozitívne a to je ich mentalita. Oni touto formou teraz dvíhajú vnútornú železnú oponu a pomáha im v tom aj rozhlas šírením pozitívneho obrazu o vysokvzdelaných privandrovalcoch, bez ktorých vraj nebude mať kto na Slovensku pracovať. Pekná dezinformácia. Funkciu protislovenských agentov preberajú stále výdatnejčie rôzne mimovládne organizácie. Myslím, že je to hlavne predpríprava na drancovanie a privatizáciu prírodných zdrojov pomocou importovanej lacnej pracovnej sily - pomaly nám budú predávať vodu ako ropu.
Re:
Najprv musí jestvovať schválený všeobecný európsky mechanizmus ako sa z Únie dá legálne vystúpiť a potom, nech sa o tom rozhodne v referende, rád voľbu prenechám mladým ľuďom nech sa rozhodnú ako budú žiť, keď sa všetky agitky skončia, vyrabujú mastenec, urán, zlato, vodu... a zostane len lacná pracovná sila a pretlak ešte lacnejšej africkej pracovnej sily.
Re:
Nemám žiadnu pochybnosť, že je to organizované pre superlacnú pracovnú silu a vládnutie cez náboženstvo ako to bolo celé tisícročia. Naše budúce problémy organizátorov tohoto sťahovania národov nezaujímajú a som prekvapený postojmi aj domácich slovenských politikov, ktorí sa hrajú na cnostných humanistov . Európa nemôže uživiť všetky lúzerské národy, ktoré ešte včera behali s holou riťou po Sahare a pre celodenné modlenie sa nemali čas ani pomyslieť na prácu.
| This discussion has been closed. |
https://www.youtube.com/watch?v=QABpVlt7C3U