Zámčania zachráňme kaskády Zúgov!!!
Toto je choré
Co dodat? Neveril som, ze sa taketo nieco vobec moze stat. Aj keby sa to zastavilo, skody uz nikto nenahradí.

Re:
Bohuzial vedenie mesta (mestske zastupitelstvo) je skoro v tom istom obsadeni ako minule! STARZIK, TOTH, BONA, FORO, .........atd
Nie som Zámčanka, Zúgov som vydela prvý krát ešte ako malé dieťa. Zobral ma tam môj strýko. Dodnes si pamätám ten deň!!! Strýko pred 3 rokmi nečakane zomrel :( Mal len 57 rokov. Nechodím často na Zúgov, ale min. 2-3x za rok sa tam zastavím. Mám vtedy pocit, ako keby tam bol so mnou aj on. Potrebujem tam chodiť, a spomínať si na neho, je to krásne miesto plné spomienok!!!
Osoby zodpovedne za schvalenie zmien v prospech vystavby MVE
V prilohe vidiet zoznam poslancov mestskeho zastupitelstva Nove Zamky, ktori mozu za aktualnu situaciu. V roku 2010 vyvovali a nasledne v roku 2011 schvalili zmenu uzemneho planu v prospech vystavby MVE na Zugove.

Je mi zle z toho čo sa v tomto meste deje. Imbecil ktorý si myslí že je boh lebo má peniaze doslova vyzabíja prírodu na Zúgove len a len preto lebo mu nestačí čo má. Niesom zlý človek ale tomuto indivíduu prajem tú najhoršiu a najbolestnejšiu smrť! Zasahovať do chránenej oblasti to môže urobiť len pažravé bezcharakterné prasa. Bohužial stavba sa už začala a škody sú nenapraviteľné...
pozor stránka Kaskady Zúgov bola napadnutá,hacknutá a aktuálne posiela žiadosti o priateľstvo týmktorý píšu a sú proti tomu čo sa deje v NZ na Zúgove.. pôvodný admin už túto stránku nemá pod kontrolou!!! Pozor na to!!!
Dúfam a pevne verím, že táto petícia prejde a podarí sa tak zachrániť to najkrajšie čo Nové Zámky majú.
Leto 2014 :(
http://www.novezamky.sk/Samos/msz/materialy/2011/1005/6.4.pdf
3.4 Vplyv na rastlinné spoločenstvá Stavbou MVE nebudú negatívne ovplyvnené ani nebudú ohrozené. Všetky stavebné práce vrátane staveništného pohybu mechanizmov budú prebiehať len v priamom kontakte s telesom terajšej hate. Stavebne sa vôbec nezasiahne do prostredia brehových porastov a ostrova.
Bullshit!!!
| This discussion has been closed. |