Zámčania zachráňme kaskády Zúgov!!!

My občania mesta Nové Zámky; Svojim podpisom súhlasíme,a dávame podnet na Ministerstvo životného prostredia SR na prešetrenie predaja súkromnej osobe, jedinečného chráneného miesta kaskády Zúgov. Svojim podpisom vyjadrujeme nespokojnosť nad predajom tejto chránenej lokality na Rieke Nitra,za účelom výstavby malej súkromnej vodnej elektrárne. Nám, občanom Nových Zámkov, sa nepáči ,že súkromná osoba(vid investor) už začal s prípravami na výstavbu,aj napriek výzvam a prosbám o ochranu a zachovanie niekoľko kusov starých 40-50 ročných, zdravých stromov, ktoré tomuto jedinečnému miestu dodávali svojský kolorit a jedinečnosť. Nám, občanom mesta Nové Zámky sa nepozdáva celý tento predaj tohoto jedinečného chráneného miesta Kaskády Zúgov bývalým vedením mesta Nové Zámky. Pre to podávame žiadosť o prešetrenie tohoto predaja, podozrenia z netransparentného predaja tejto lokality,a ničenie životného prostredia výrubom zdravých drevín v okolí tejto chránenej prírodnej oblasti.

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená na našej stránke. Všetky údaje, ktoré poskytnete v tomto formulári, však uvidí autor petície.

Dostanete e-mail s odkazom na potvrdenie vášho podpisu. Skontrolujte si doručené správy (aj priečinok so spamom).