Zámčania zachráňme kaskády Zúgov!!!
Lebo chcem zachranit Zugov. Tam som vyrastala a chcem tam zobrat aj svoje dieta.
Takto napisana peticia je hlupost, pokial viem mesto neodpredalo pozemky tie boli odkupene investorom od sukromnej osoby a nie od mesta....
Pretoze tam chodim na prechadzky a na ryby.
Podpísala som lebo zùgov je peknè miesto v Nových Zámkoch na ktorè rada chodìm
Re:
Zdielajte peticiu!!!Veľa ludi nevie o peticii!!!
Krásna lokalita.
Trochu je to zmätočne.Nic sa nepredalo je to len dlhodobý prenájom od Vodohospodárov a mesto akurat umožnilo výstavbu zmenou územného plánu ktorý odhlasovali poslanci(drvivá väčšina) v roku 2009 a 2011.
Lebo uz ma nebavi na Slovensku ze si niektorý môžu robit co chcú a konkrétne v tomto prípade sa zasa na tom niekto nabali vsak pán V.!nevadi tipujem ze zas s tym nespravíme nic ale uz sa blíži ten cas ked vsetci občania SR sa naseru a ubiju týchto hajzlov na smrť treba urobit poriadok z hora
az dole.ps-policajný a exekutorsky stát nic ine totu nieje,a bývalého primátora by som obesil ako musoliniho
Re:
možno je to zmätočné. Ale hlavné je to že to vyjadruje našu nespokojnosť,našu občanov mesta nad tým ako pár ľudí manipuluje z našimi peniazmi,majetkom nás všetkých. A robia si čo sa im zachce,a kašlú na názor ľudí.. A za ďalšie zničili tam to,čo pekných pár generácii pred nami chránilo a to nie je ok..
| This discussion has been closed. |