Otvorená výzva predsedovi NRSR
Re: Re: Re: Re:
Ty len mocno študuj a keď čo i len o kúsok zmúdrieš, čo-to rozumu poberieš, tak potom sa púšťaj do debaty s dospelými. BTW - ani zďaleka nie som to, čo ty poznáš pod pojmom "paštikár". Ale to je asi jediný zemepisný pojem, ktorý ti je známy. Ty si zrejme na raňajky nemal nielen tú tvoju "paštiku", ale asi nič, lebo sa zdá, že máš halucinácie z hladu. Neviem si totiž inak vysvetliť, čo iné ešte môže vyvolať takú spŕšku úbohých žvástov, aké tu predvádzaš ty. Žeby začínajúca demencia? Áno, mohlo by byť... Ale inak ďakujem, pobavila som sa :)
Re:
Let's hope that we can manage to stop this bullshit. The political situation develops gradually and the public opinion shown recently in the streets and open discussion pushes the government and National Council to accept the opinion supported by such a strong voice. Indeed, it is going to be a long way...
rozpínavosť niektorých ľudí nepozná hranice, v dnešnej chorej dobe by ma neprekvapilo keby tam postavili kasíno, tak ako pomaly na každej ulici v Bratislave
choré
protest _3. decembra o 17:00_NR SR
Vonku s nim
Re: Re: Re: Re: Re:
aha, pardon, nevedel som ze si uz dochodkyna a namesto pastiky uprednostnujes na ranajky protezu v slanej vode.
Sef sa ma na to pytal, ci nie co o tom viem. Som mu odvpovedal: Chamtivost nadovsetko... + na kazdu svinu sa voda vari... Pochopil...
| This discussion has been closed. |