Otvorená výzva predsedovi NRSR
Re:
Re: Re: Re:
narozdiel od teba som na ranajky pastiku nemal a preto mam jasno. Neviem naco by nam bola nejaka stara kamenna zrucanina. ale na druhej strane nam bude parkovisko tiez na nic.
Re: Re:
Pretoze "podpisy". Ked uz sa pod to podpisujeme, nech je to aspon spravne. Uz som pisal vcera autorovi peticie, ale zatial nic. Prave som si vsak overil, ze autor za to nemoze - je to nad kazdou peticiou - skusim napisat adminovi stranky.
Howgh :-)
Re: Re:
presne takíto ľudia ako si ty o tom bohužial rozhodli, nerozhladení, nekultúrni, bez rešpektu k histórii.....predpokladám, že nie si z Bratislavy... a ak si CPéčkár a náhodou tu bývaš, tak sa spakuj a utekaj domov...o jedného tiež "Blaváka" menej
Re: Re: Re: Re:
tak to sa môžeš o to viac hanbiť za svoj postoj...btw...ja som tiež z Bratislavy...ale na rozdiel od teba Hrad nevidím ako ošarpanú stenu...odporúčam si spraviť výlet, nech tu nemusíme polemizovať
Podporujem petíciu proti výstavbe garáži v tejto kultúrno-historicky hodnotnej lokalite, lebo je to skutok v duchu arogantných komunistických papalášov, nekultúrnosťou a bezohľadnosťou rovnaký ako búranie historického podhradia, výstavba River Parku, a to čo s Ftáčnikom schválením začína J&T na Žižkovej
Re: Re: Re: Re: Re:
no neboj sa, na hrade som niekolko krat bol a nie je tam nic k videniu. nechapem preco tam vobec niekdo lezie.
| This discussion has been closed. |