Petícia za zrušenie vlakov zadarmo
Re:
tak si kup acilpirin, zalez pod perinu a zostan tam, a budes to mat zadarmo aj ty takze ti to nebude luto ako ostatnym kamosko
Býva v Žline a cestuje zadarmo do Košíc, keď školu má v Bratislave. Prečo?
To je Kocúrkovo...
Som jednoznačne za zrušenie.
Podpísané..
Fico aj celá jeho "podarená" vláda, ktorá rabuje vo veľkom si myslí, že už sme celkom potratili rozum!? Nič nie je zadarmo..preto podpisujem petíciu za tento populistický a ústa zatvarajúci krok zo strany ficka a spol.
Čakám aj na petíciu za odpísnaie a posledné odpískanie Ficovi a jeho S(m)ERU, ktorý na nás serie z vysoka a vedie národ do záhuby.. Pridajte sa aj vy svoj podpisom.
Re:
ale prosimta moja, aj tebe sa nech ce podporit studentov a radsej si das sebe do vacku co. nemusim do skoly len cestovat, mozem cestovat aj ku kamosovi inde pre uzlohy a podklady do skole, nie?
Koľko podpisov je potrebných ?
Vieme aj koľko podpisov je treba, aby mala táto petícia význam ? :)
Mimochodom, máte tu slušné hrubice, opravte si to! ( Vyberte si prezÍvku, PodpisI pochádzajú z 12 555 rôznych IP adries.)
Re:
nie si ty nahodou tak trocha laknuta moja, akych 25 rokov, o com to prosimta vypravas?
zrušiť
Som dochodca a myslím si,že my dochodci už máme výhody v cestovaní vlakom,tak prečo naďalej ešte pokračovať.Treba sa hlavne zamerať na rodiny s deťmi,ktorých mamy sú na materskej dovolenke a tým pomáhať,nie robiť populistické ťahy.
Re:
a ta je prosimta aka ty expertko, keby si mal cestu do roboty ale bo do klubu sucharov, bol by si ticho. daj si racej pastiku. dufam ze vlada neda na taketo vase trapne argumenty.
NESÚHLAS
Zdravím,
čo keby sme sa tak pozreli na platy manažérov štátnych firiem. Aké majú oni platy ? A snáď nemusím vysvetlovať z čoho sa tieto platy platia. Ľudia, už ste zabudli na škandál "zlaté padáky" ? Odkiaľ boli zaplatené ? Prečo takáto vlna odporu ? To naozaj sme MY SLOVÁCI takí závistliví, že už závidíme aj tým študentom a dôchodcom, že im dali možnosť cestovať zadarmo ? 13 milónov € je v podstate zanedbateľné zrnko piesku zo štátneho rozpočtu nakoľko sa v tomto štáte peniaze rozhadzujú oveľa viac ako som spomenul v otázkach na začiatku. Prečo tu nevidím "Petíciu" na zníženie platov štátnych manažérov, alebo niektorých zamestancov ? Veď čo si myslíte, že teraz každý sadne do vlaku a bude sa v ňom vyvážať celý deň ? Tí čo na to mali a chodili autami tak tí aj naďalej nimi chodiť budú a tí čo na to nemali tak tí boli na tom už asi dosť biedne tak sa im aspoň pomôže. Zamyslime sa a NEZÁVIĎME si !!!!
Re: NESÚHLAS
presne tak tome, je to iba cista zavist. ked ja nemozem tak nikto. ale oni o tom vedia svoje.
Re:
tebe sa asi takto na obed zaplavili trencle z toho vzrusenia ze, nedoprajniku
Tu nejde o závisť, tu ide o šafárenie s verejnými finaciami - a nie je to zanedbateľné zrno.
Štát už aj tak dotuje stratu železníc. Tie peniaze sa dajú využiť na zlepšenie služieb v železničnej
doprave. Je to populistický krok pred voľbami.
Re: Re: NESÚHLAS
Ja sa teda znovu pýtam, kde je petícia za zníženie platov manažérov štátnych firiem, alebo platov niektorých štátnych zamestancov. A ešte mi prosím Vás niekto tu z "petíciechtivých", že prečo teda z Vašich(Našich) daní platíte(platíme) cestovanie zadarmo našim od práce zodratým poslancom NRSR a sudcom Ústavného súdu SR ? Prečo nie je aj za to petícia.
Re: Re: NESÚHLAS
A odpoveď, že poslancov je len 150 a sudcov len 13 a že ide o zanedbateľné množstvo nie je pre mňa odpoveď, lebo mi ide o princíp. Že poslanec má nárok na auto tak prečo má navyše ešte aj vlaky zadarmo resp. bezplatne kedže to zaplatíme my.
Nic neni zadarmo.
Tom tu ide o podstatu veci a žiadnu závisť....takémuto "zadarmo" cestovaniu dávam životnosť do budúcich parlametných volieb.
| This discussion has been closed. |