Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".
Nesuhlasim s tym aby POROSENKO navstivil Slovensko
Nemôžem súhlasiť s podporou fašizmu, nemôžem súhlasiť s vládou ktorá má na pozadí svojho uchopenia moci plagát na Kyjevskej radnici s fotkou Hitlera a nápisom "Hitler osloboditeľ", nemôžem súhlasiť s genocídou, ktorú súčasný prezident Ukrajiny podporuje a vykonáva prostredníctvom sfašizovanej armády... stačí na podpis pod petíciu??
co sa to tu riesi?
Darina Fodorová
Ja myslím, že nie je o čom debatovať. Každému, kto sa trochu zaujíma o situáciu vo svete a nenechá sa ovplyvniť len médiami, by malo byť jasné, že čokobama nie je hodný návštevy našej vlasti.
Nič sa nezabudne a raz sa budú skladať účty za podporu neprávia, pokiaľ nebudeme zdoćhýňať skôr ako sa spamätáme.
Vytváranie modelu nebezpečného Ruska, "lebo je to ZSSR", je podvod a demagógia! Každému, kto má srdce a čo len trochu svedomia je jasné, že na ("Kijevskej") Ukrajine ( Bandrostate ), ide o rozpútanie vojny na Európskom kontinente v záujem iluminátskej zberby a jej svetovlády.
Porošenko, je tak ako jeho Ukrajinskí predchodcovia ( od tzv "oranžovej revolúcie" financovanej Sórosom ) iba nenažratý sionistickofašistický oligarcha vedúci nielen svoju krajinu, ale celý kontinent do záhuby !
Nesúhlasím z pozvaním na Slovensko človeka, ktorý vo svojej krajine podporuje fašizmus!
Pán prezident Kiska ma veľmi sklamal, ale s s jeho krokom pozvať toho Porošenka, nemôžem súhlasiť.
"ukrajinský prezident sa zúčastní aj na spomienkových podujatiach pri príležitosti 25. výročia Nežnej revolúcie..." píše náš bulvár, príde vyrokovať dodávky plynu zo Slovenska...
vajcia, paradajky drahé... ale psie ho*ná sú všade... tak vítať!
Re: Re: Re:
Láskavo sa o komunizme nevyjadruj.. Ty o komunizme nevieš nič nevieš kto ho vymyslel nevieš kým bol inporotvaný do cárskeho ruska a nevieš s kým sa stretával inovátor komunizmu. Pritom nadávaš na Rusov za komunizmus nadávaj na Nemeckého žida že vymyslel komuznizmus a nie na Rusov!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: My komunistické svine
#333: - Re: Re: Re: Re: Re: My komunistické svine
Hneď už po vojne? Ty cocot!!! 1945 do roku 1968 ubehlo veľa vody po vojne.. Debil neznalý dejepisu sa vyjadruje na Rusov blahoželám...
Re: Re: Re:
Ty a VŠ? Tak to je evidentne dôvod k tomu myslieť si že náš vzdelávací systém vedie naozaj do prdele.. Možno paier o tvojom vzdeláni máš ale rozum si nepobral v živote. porovnávaš Krym s Juhom Slovenska a zabúdaš že maďari nemajú žiadnú medzinárodnú zmluvu k tomu aby mohli niekedy vkročiť na Juhom Slovenska o možnom pričlenení a sústredení vojsk. Takže to že máš vysokú školu si si veľmi nepomohol. Ja mám posranú maturitu a viem že Rusi sú v práve lebo podľa medzinárodných zmluv z roku 1994 sa Krym mohol sám rozhodnúť či sa pričlení k Ukrajine alebo k Rusku na základe demokratického referenda. obyvatelia Krymu rozhodlí. A tie vojska? Podľa medzinárodných zmluv Rusko tam môže sústrediť 30000 vojsk. To nebola Agresia ale využitie podmienok v zmluve a hádaj kto tú zmluvu okrem Rusov a Ukrajincov podpísoval. Boli to aj západné mocnosti tak nech Amerika drží pysk a nekváka. A ty tiež drž pysk a nechaj si odobrať dyplom a volebné právo pretože na istotu nemôžeš vedieť tiež ako to bolo z Malajským lietadlom. Hlavná vec že tvoj šiestý zmysel ktorý si nadobúdol fajčením trávy na intráku ti nahovára že lietadlo na istotu zostrelili separatisti alebo Putin s gumipuškov na špičke niektorej Kremeľskej vežičky. Rusi požiadali Ukrajinskú vládu aby vydala audiozáznami z dispečingu aby vydala dôkazy že kto to urobil. Prečo Ukrajinska vláda do teraz tie dôkazy nepredložila?
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Pozvanie Porošenka
#688: Vladimír - Re: Pozvanie Porošenka
ja som prezil tiez a neviem o com pises lebo silne reci mas len doma za pocitacom