Dopravné značenie v Slovenskom Grobe, časť Šúr (Malý raj + Zátišie)

My, obyvatelia Slovenského Grobu, obecná cast Šúr (Malý raj + Zátišie), žiadame týmto obecné zastupiteľstvo obce, aby zabezpečilo dopravné značenie na uliciach Malého raja a Zátišia.

Malý raj + Zátišie tvorí nemalú časť obyvateľov obce a až na minimálne výnimky, všetci jazdíme autom, mnohé rodiny aj dvomi autami. V súčasnosti sa na našich uliciach riadime iba pravidlom pravej ruky, no už viackrát sa stalo, že sa viacerí “cudzinci” (teda nie obyvatelia našich častí) pomýlili a spôsobilo to už niekoľko drobných škrabancov a materiálnych škôd na autách a s tým spojených problémov.

Platíme obci dane, a tak sme presvedčení, že nám patrí aj takáto starostlivosť a takéto “zabezpečenie”.

Prikladáme aj podpisové hárky s podpismi týchto častí obce Slovenský Grob.   Za petičný výbor

PhDr.Ľudovít Dobšovič

PhDr.Ľudovít Dobšovič    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem PhDr.Ľudovít Dobšovič na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.