BASEMENT FESTIVAL

V komárnanskej starej pevnosti sa má konat hudobny festival. Zaner ktory sprevadzaju pochybne individua zname svojou zalubou v uzivani omamnych látok ako je pervitin a extáza. Pevnost je uz teraz v dezolátnom stave, a vibrácie z hudby by mohli cely komplex budov znacne poskodit. Za povsimnutie stoji aj fakt ze sa v nasom mestecku rapidne zvysi aj uzivanie nelegalnych omamnych latok, a fakt ze pamiatka europskeho vyznamu by nemala hostovat takéto podujatia. V pevnosti sú doteraz neprebádané a nezaistené chodby a tunelovy systém, ktory je velmy nebezpecny. Svojim podpisom vyjadrujem nesúhlas s festivalom ktory sa má konat v Komárnanskej pevnosti. Festival sa má premiestnit inam, pretoze kultúrna pamiatka v takom stave akom je nieje vhodné miesto pre usporiadanie festivalov podobného kalibru!

Svojim podpisom splnomocňujem Ján Chovan na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.

kysytään!-- Large modal -->