Petícia za zrušenie VZN 6/2016 mesta Prešov

Sme proti všeobecnému záväznému nariadeniu mesta Prešov č. 6/2016, ktoré sa týka obmedzenia otváracej doby prevádzok, kde len v centre mesta môžu byť otvorené podniky do 02:00 a všetky ostatné podniky mimo centra musia byť o 22:00 zatvorené. Dôvodov na opodstatnené zrušenie VZN 6/2016 je veľmi veľa, začneme zamestnanosťou, slobodou ponikania, slobodou stretávania a úpadkom kultúry. Mesto Prešov nie je mestom, ktoré by prekvitalo, doprava aj kultúra je na katastrofálnej úrovni a niekto ešte schváli takúto absurditu. Myslíme na tých 10 000 študentov, ktorí navštevujú Prešov a mladých Prešovčanov, ktorí sa chcú zabávať a chodiť po baroch, koncertoch a diskotékach. Myslíme si, že ak sa nezruší VZN mesta Prešov, mesto na to doplatí neporiadkom, hlukom, aj študenti si vyberú iné mesto, kde môžu žiť a študovať. V konečnom dôsledku tu už nemôžme ísť večer po práci či škole posedieť si s priateľmi, tak posledný, ktorému sa podarí dostať z Prešova v dopravnej zápche nech prosím zhasne.

Pripájam odkaz na stránku kde si môžete prečítať VZN 6/2016 http://egov.presov.sk/Default.aspx?NavigationState=580:0:

Jana Ceperková    Kontaktujte autora petície