Zrušenie maturity 2021 a 2022

Sme študenti 4ročníka a dovoľujeme si povedať, že takéto nariadenia, ktoré prežívame na území SR sú hrozné. Preto žiadame, aby študenti stredných škôl 4ročníka a 3ročníka neboli skúša ní na maturite, ale, aby sa im známka spriemerovala ako minulý rok štvrtákom, pretože 4 ročník sa študenti musia, čo najdôkladnejšie pripravovať takéto štúdium bolo pre rušné a vyučovalo sa iba dištančné to znamená, že títo štvrtáci boli menej pripravovaní ako tí minulý, čosa týka tretiakov tí sú fakt chúďatá. Tretí ročník je najviac náročný preberajú sa tam najdôležitejšie maturitné témy, preto my študenti váš žiadame spriemerujte nám známky, ako ste spriemerovali minulý rok. Sme menej pripravený ako tí minulý! Ďakujeme!

Svojim podpisom splnomocňujem Študenti na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.