Petícia za zákaz chovu zvierat v miestach, kde sú nelegálne, neoprávnené , tzv.čierne stavby a v miestach, kde nie je zabezpečená dostatočná hygiena

Na Slovensku existuje veľa  miest , v ktorých sa nachádzajú nelegálne , neoprávnené, tzv. čierne stavby. V takýchto miestach nie je často  zabezpečená ani základná hygiena , ľudia tam žijú v  podmienkach, ktoré nepatria do 21. storočia. Často tam dochádza aj ku týraniu zvierat.

Preto som sa rozhodla vytvoriť túto petíciu, v ktorej ide o to, aby bolo zakázané chovať psy , mačky  a aj iné -predovšetkým hospodárske zvieratá v takýchto miestach.  Zvieratá sa tam nekontrolovateľne množia  a nie je im poskytnutá  veterinárna starostlivosť.  Preto ak s týmto súhlasíte, potvrďte svoj súhlas podpisom.

Srdce pre zvieratká-Margaréta Vaštíková a SOS linka pre zvieratá v núdzi    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Srdce pre zvieratká-Margaréta Vaštíková a SOS linka pre zvieratá v núdzi na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.