Výzva na neodkladnú rekonštrukciu železničného priecestia v obci Lozorno

Vážení občania,  vyzývame Vás  k podpisu tejto petície a svojim podpisom vyjadriť podporu. Petícia je adresovaná generálnemu riaditeľstvu Železničnej spoločnosti Slovensko. My, nižšie podpísaní  nespokojní občania, voláme po naliehavej rekonštrukcii železničného priecestia medzi Športovým námestím a Dlhou ulicou v Lozorne. Touto petíciou sa pridávame k listu, ktorý starosta Lozorna pán Ľuboš Tvrdoň pred časom odoslal  Generálnemu riaditeľstvu Železníc Slovenskej Republike. Súčasný stav tohto priecestia je v katastrofálnom stave a je len otázkou času kedy tam dôjde k poškodeniu motorových vozidiel. Hluk, ktorý vzniká pri prechode tohto železničného priecestia  taktiež prekračuje prípustné hodnoty.

Svojim podpisom oprávňujem Jana Sheppard na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.