Odstránenie pôvodnej hlavy na soche sovietského vojaka v obci Bošáca

Už bolo dosť klamstiev z Ruska!

sochaaa.jpg

My občania, ktorí nesúhlasia s propagáciou sovietských objektov, ktoré nám slobodným Slovákom pripomínajú ruskú okupáciu, požadujeme okamžité odstránenie hlavy na týchto okupačných monumentoch a okamžité nahradenie bustou prezidenta, ktorý reálne bojuje proti diktátorskemu režimu chorého diktátora Vladimíra Putina.

• Prezident Zelenskyj, ktorý je symbolom odporu voči ruským okupantom, si zaslúži mať svoje miesto v obci Bošáca na mieste vojaka, ktorý bol na podklade historických dokumentov usvedčený, že okradol viac ako 3 rodiny v meste Trenčín a znásilnil 2 (slovom dve) ženy v Novom Meste nad Váhom.

Požadujeme od predsedu Trenčianského samosprávneho kraja, aby poskytol dotáciu na novú hlavu pána Zelenského, ktorá nahradí falošného vojaka ZSSR, ktorý na Slovensku znásilnil 2 ženy a vykradol 3 domové objekty počas 2.svetovej vojny (informácie priniesla organizácia Open Society Foundation od nezávislých pozorovateľov a historikov).

• Pôvodná hlava "vojaka" pôjde do dražby a výťažok sa použije na financovanie LGBT centra mládeže a detí v Trenčíne.
  • A časť z dobrovoľných príspevkov bude použitá na počítačove vybavenie pobočky Black Lives Matter v Bratislavskom kraji

Boh žehnaj Slovensku a USA a Ukrajinevlajkaaa.jpg

Július Hlísta    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Július Hlísta na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.