Petícia za vzdanie sa nároku starostky MČ Bratislava Rusovce,Lucii Tulekovej Henčelovej , na pridelený obecný byt

Občania Rusoviec podpísaní pod petíciu ,žiadame starostku MČ Bratislava -Rusovce ,Luciu Tulekovú Henčelovú,aby sa vzdala obecného nájomného bytu , č. 21, ulica Pohraničníkov 60, ktorého nájom si sama predĺžila v mesiaci apríl , roku 2022 na ďaľších 5 rokov. Nakoľko starostka MČ BA -Rusovce má na slovenské pomery nadštandartný príjem, a takýto má ako dentista aj jej manžel Michal Tulek, a predovšetkým disponujú novopostaveným rodinným domom na Balkánskej ulici  268/ 75, tak opustením obecného nájomného bytu , dá priestor obyvateľom s nie dostatočným príjmom na vlastné bývanie  ktorý je na takéto bývanie odkázaný , a za účelom poskytnutia bývania pre takýchto obyvateľov  boli obecné nájomné byty aj postavené.

Opera_Snímka_obrazovky_2022-09-23_152000_zbgis.skgeodesy_.sk_.png

Svojim podpisom oprávňujem Ivan Türk na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.