Petícia za uzatvorenie VŠETKÝCH SŠ bez výnimiek!

PREDOVŠETKÝM PROSÍM O ZDIEĽANIE!

Petícia za uzatvorenie VŠETKÝCH stredných škôl na Slovensku BEZ VÝNIMIEK kôli zlej pandemickej situácií. Vzhľadom na to, že na Slovensku vládne podľa toho vychváleného COVID automatu zlá epidemiologická situácia, je nelogické posielať žiakov do škôl a ešte keď je na Slovensku nová pandémia ktorá sa podľa vás šíri rýchlejšie medzi deťmi. To sa tu naozaj chceme premoriť?! Prečo sa zatvárali školy vtedy keď situácia nebola taká kritická ako teraz ?! Pohrebné služby a krematória nestíhajú, nemocničné lôžka sú preplnené, žiadajú o posilu zdravotníkov z iných štátov a oni otvárajú školy! Jeden deň sa škola otvorí a o dva dni sa opäť zatvára! Aký to má zmysel?! Berte ohľad aj na žiakov ktorí nebývajú na školských internátoch a dochádzajú aj z iných okresov autobusom či vlakom. Je to len otázka času kde sa tie deti nakazia a kde tú nákazu rozšíria. Nepochopiteľné je aj to, prečo od pondelka 22.2. 2021 nastupujú do škôl okrem koncových ročníkov stredných zdravotníckych škôl aj ročníky 2. a 3., keďže z iných stredných škôl idú do škôl len koncové ročníky. To je diskriminácia!!! To už mohli zostať zatvorené, alebo sa už mohli otvoriť všetky školy bez udeľovania výnimiek. Veď aj iný majú právo na vzdelanie! Keď ministri, krízový štáb zlyháva na plnej čiarej, musíme zakročiť my!!!

PS: Skôr ste mohli otvoriť namiesto SŠ radšej 2. stupeň ZŠ vhľadom na to ,že žiaci nedochádzajú z takej diaľky a nemusia sa ubytovávať na školských internátoch. Im nebude chýbať základné vzdelanie ktoré uplatnia na SŠ ?!

Svojim podpisom splnomocňujem Daniela na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.