Petícia proti presunutiu centrálneho registra včelstiev z Ústavu včelárstva Liptovského Hrádku na Plemenárske služby SR.

Priatelia včelári !

Oslovujem Vás a prosím podporu petície za zachovanie CRV (Centrálneho registra včelárov ) na pôvodnom mieste tj. na Ústav včelárstva v Liptovskom Hrádku.. Práve som sa dozvedel , že Centrálny register hospodárskych zvierat ide nanovo robiť registrácie včelárov . A to je len začiatok ! Ako som Vás informoval na FB vo včelárskych skupinách , presun CRV z Lipt,. Hrádku je len začiatok likvidácie Ústavu včelárstva v Liptovskom Hrádku.

Má to logiku , ak CRHZ v Žiline si presadí svoju evidenciu , ta sa menia finančné požiadavky registrátora na spravovanie registra , teda de facto si vyrokuje vyššiu cenu cenu za registráciu a vedenie za každého člena , čo v konečnom dôsledku bude znamenať , že CRHZ dostane viacej peňazí za registráciu a člena ako CRV v Ústave včelárstva v Liptovskom Hrádku. Dúfam že už to chápete čo sa tu rozbehlo a prečo .

To čo naši otcovia  prácne budovali , nám teraz táto zkorumpovaná vláda začína ničiť . Podporte tento dobrý úmysel na zachovanie poriadku a úcty k našim predchodcom !

Rastislav Bunček

Rastislav Bunček AÚVL -Asistent úradneho veterinárneho lekara    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Rastislav Bunček AÚVL -Asistent úradneho veterinárneho lekara na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.

Vaše telefónne číslo nebudeme verejne zobrazovať online.