Odhlučnenie mosta Lafranconi a priľahlej dialnice a komunikácií

050620222634.jpgMy, dole podpísaní občania SR, na základe čl. 27 Ústavy SR a zákona č. 85/1990 Zb. (O petičnom práve, v znení neskorších predpisov) - ako dotknutá verejnosť  žiadame Národnú diaľničnú spoločnosť, Ministerstvo dopravy a výstavby SR a Magistrát hlavného mesta SR, aby bez zbytočného omeškania zabezpečili opravu resp. výmenu vadných dilatačných uzáverov na Moste Lafranconi v Bratislave a náväzne aby zabezpečili aj odhlučnenie diaľnice od mosta Lafranconi až po tunel Sitiny; ako aj Nábrežia arm.gen.L.Svobodu.

Prekračovanie povolených hodnôt hluku bolo konštatované už 24.3.2004 v elaboráte znalca Ing. Svetozára Hruškoviča

Prekračovanie povolených hodnôt hluku bolo tak isto potvrdené zo strany Národne diaľničnej spoločnosti, a.s.  - listom riaditeľa NDS, a.s.: Ing. Igora Chomu z 22.8.2007

Aj ťavy v ZOO majú už 20 rokov svoju protihlukovú stenu !

Ivan Matušík    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Ivan Matušík na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.