Petícia za milosť pre neprimerane tvrdo potrestaného umelca .

Quoted post

Ajika

#613

2012-12-11 14:16

Dusan je vnutri velmi citlivy a nezvladal tento zivot,preto hladal unik.Nesudim ho,lebo na jednej strane ho aj chapem.Neviem,kde je pravda a preto nebudem sa podpisovat.On sam musi vediet,kde je pravda.Je mi ho luto,ze cim prechadza a jeho skusky su dost tazke.Dusanko jedine co mu ver a to je bozia spravedlnost.Tu ju nemame.Odovzdaj sa bohu a prijmi to.Tu,ktori ho odsudzuju,posudzuju uvedomte si,ze nikto nie je bez viny.Neviete co kazdeho vas caka.Dusanko posielam ti lasku a svetlo aby si nasiel svoju cestu a pochopil svoj zivot.Ty sam si zodpovedas za svoj zivot a nehlad co ini hovoria,pretoze my sme tu prisli kazdy sam za seba.Ludia,ktori sudia maju sami so sebou problem a preto poukazuju na druhych,myslia si,ze sa im ulavi.Verim,ze to dopadne ako ma v sulade tvojim planom duse a bozou volou.

Replies

Kominar Abraham

#617 Re:

2012-12-11 15:54:38

#613: Ajika -

Ajika: "Tu,ktori ho odsudzuju,posudzuju uvedomte si,ze nikto nie je bez viny.Neviete co kazdeho vas caka."

 

Velmi mi pripominas Luciu Bilu, ked obhajovala zubami-nechtami Jara Slavika, ze "hod kamenem, kto ses bez viny". A Bila to etse viac dojebabrala, ked tvrdila, ze "každej z nás má  předse nejakej škraloup".  Mat skraloup - gaypornoherec, to je predsa len ina sila. To nema KAZDEJ Z NAS.

Takze ano Ajika, mas pravdu v tom, ze nikto z nas nie je bez viny, ale je rozdiel pohybovať sa MIMO ZAKON a mat vinu v medziach zakona.

Aj v tom mas pravdu, ze nik z nas nevie, co nas caka. Drviva vacsina ludi vsak vie, ze sa tvrdych drog nedotkne a da sa tomu v pohode vyhnut tak, ze ich jednoducho NEBUDEM UZIVAT.  To by clovek musel CHCIET DOBROVOLNE, tak ako Cinkota.

A to je ten velky rozdiel medzi tym co nas caka nedobrovolne (co nechceme, napr. uraz) a to, co  CHCEME DOBROVOLNE, napr. uzivat tvrde drogy.