Petícia za milosť pre neprimerane tvrdo potrestaného umelca .

Quoted post

nobody

#428 Drogového dílera nám neberte!

2012-12-07 16:19

Herec Dušan Cinkota bol krajským súdom odsúný za prechovávanie drôg na 8 rokov vezenia. Je to už jeho druhý trest za podobný trestný čin.

A ajhla, našli sa postihnutí, ktorí trpia tým, koľko rokov dostal ich kolega. Spísali petíciu a chcú s ňou ísť rovno za prezidentom, aby ich Cinkota dostal milosť. Veď je to herec, celebrita, ako my, no néé? Kto si to dovoluje?

A ktože sú to tie osobnosti, ktoré sa boja o drogovú kultúru?

Napríklad herec Pavol Topoľský, spevák a politik Marián Greksa, podpredseda Medzinárodného tlačového inštitútu IPI Pavol Múdry či bývalý novinár Karol Lovaš. A na čele, kto iný, typický predstavitel mafiánov (samozrejme, len vo filme) naša tlstá menšina, Andrej Hryc.

"Poznám ho veľmi dobre, je to veľmi inteligentný, talentovaný herec a slušný človek, ktorý žije usporiadaným životom. Tak Mella pustia a jeho zavrú?" argumentuje ujo Hryc.

Podivuhodné. Starý Hric si vôbec neuvedomuje, že aj v smrti jeho syna pravdepodobne zohrala konzumácia drôg výraznú rolu? Alebo je mu to už jedno? No, ale ak jemu je osud potencionálnych pervitínových obetí lahostajný, tak väčšine slušných ľudí azda ešte nie. Keď už nedokázala táto oslabená spoločnosť zašiť Mella, tak azda na cinkotov a jeho cicinkotov ešte má.

Replies

nobody2

#429 Re: Drogového dílera nám neberte!

2012-12-07 16:28:03