Petícia za milosť pre neprimerane tvrdo potrestaného umelca .

Quoted post

zuzu71

#305 droga ako droga

2012-12-07 09:11

... čítala som názory nejdem sa vyjadrovať ku súdnictvu, to je zbytočné ale uvediem príklad z okolia. Muž "doživotný alkoholik" - "psychopat" pri každom alkoholovom opojení terorizuje svoju ženu, deti ... tieto žijú, vdaka nemu na pokraji biedy ... KRČMÁR, v ktorého hostinci sa chlap nalieva si žije na vysokej nohe, krásny dom, auto, dovolenky ... aj toho by bolo treba zatvoriť nemyslíte tiež je deler ... kolko životov ničia jemu podobný , hm???? ... a chlap bol niekolko krát na liečení, ktoré sme mu zaplatili my, no tiež ho mali šupnúť do basy radšej ... aspon by si jeho žena a deti, konečne užili pokoj ... ČO VY NA TO???

Replies


Hosť

#307 Re: droga ako droga

2012-12-07 09:17:35

#305: zuzu71 - droga ako droga

presne ............ na cigaretách a alkohole ryžuje každá krčma, obchod, trafika výrobcovia aj štát .......... pritom sú to vlastne tiež zbrane hromadného ničenia ľudského zdravia a šťastia  ........ lenže niekto tieto návykové látky zlegalizoval .......... a kde je vlastne rozdiel ???  a kde hranica škodlivosti toho čo do seba súkame ???  Kto nežil s alkoholikom ktorí ubližuje vlastnej rodine vie o tom houby z makom ....


Hosť

#318 Re: droga ako droga

2012-12-07 09:59:02

#305: zuzu71 - droga ako droga

presne alkohol je povoleny .. a to niesu len vymisly ale realita ...kolko ludi zomrie pre tyranie ,dopravne nehody ,vytrznosti ublizovanie svojim blizkym .. a je toho ovela viac co alkohol naroby ale co nasim poslancom je to tak lepsie asi nech zakazu aj alkohol vsetko co ovplyvnuje mysel a povahu cloveka ..