Petícia za milosť pre neprimerane tvrdo potrestaného umelca .

Quoted post

nech tam skape

#17 Re: Re: cinky

2012-12-06 14:53

Cinkota drogy bral a vyrábal..a posúval dílerom....poznám ľudí čo ho poznaju a predávali jeho pervitin...keby sa vaše decko presahovali jeho svinstvo,tiež by ste ho obhajovali?len preto že ho poznáte z telky,?aký konzumný?,nenašli u neho jednu dávku!!!!,kam myslíte že tie drogy putovali?,že to chcel. Vyfetovat sám?a koľko ľudí urobil nešťastnými,koľko rodín a životov zničil?a informátor nebol..áno,udal ľudí kamarátov a známych ale až potom čo ho chytili lebo sa dohodol s políciou že ked svojich kumpánov usa,potvrdia mu že bol informátor...

Replies

ROFLOL

#281 Re: Re: Re: cinky

2012-12-07 03:08:31

#17: nech tam skape - Re: Re: cinky

aha keby drogy nepredaval, tak nici zivot sebe ale ked ich predava, nici ich inym? kazdy je strojcom vlastneho stastia, ak niekomu dorgy predaval, pochybujem, ze to robil proti voli "klienta".. tak isto by som mohol ja v pripade, ze by drogy len bral, povedat, ze telo a zivot mu nicil jeho dealer..

kazdopadne, 8 rokov je vela a neviem ci je zrovna toto najlepsi trest na to, ze bral drogy.. :)

Lucia

#375 Re: Re: Re: cinky

2012-12-07 12:14:47

#17: nech tam skape - Re: Re: cinky

Ak chce človek fetovať tak fetuje, a je úplne jedno či si to zoženie od Cinkotu alebo nejakého iného dílera.. Každý by mal vedieť čo robí a robiť chce, ak už to aj predával tak isto nehladal on kupujúcich.. také tliachaniny.. neobhajujem dílerov ani narkomanov ale je to každého vlastný bordel!! 8 rokov basy za drogy,3 roky za vraždu.. vitaj Slovensko!!