Zákaz predaja tzv. zábavnej pyrotechniky (STOP petardám)

Quoted post

Lukáš!

#85 Re: Čo je pre jedného zábavou, to je pre druhého utrpením!

2018-01-04 21:18

#1: Peter Kočvara - Čo je pre jedného zábavou, to je pre druhého utrpením! 

Podla toho čo tu vidim su momentalne prednejšie zvierata ako ľudia.Touto petíciou nedosiahnete absolutne nič.Predaj sa neda obmedzit...skočim k susedom v okoli a doveziem si sem.Kde je problem? Nikde.Kto mi zakaže buchat petardy ? Nik lebo nik nedokaže že som to bol ja.Hodim vam petardu za rit otočim sa odkial viete že som to bol ja ? Pyrotechnika by sa mala len obmedzit mladistvym.Lebo zväčša kvoli nim vznikaju problemy.To čo je pre ludi zabava kvoli zvieratam už nemôže byť ? To je chore.A vidim to denno denne,všetko sa točí len okolo zvierat,a my ľudia sme čo teraz? Odpad ? Alebo ako si to mam vysvetliť? Pre zvierata aj modre z neba ale pre ľudi nič.

Toto je nezmysel a fraška!

A teraz poďte do mňa vynadať.. :) 

Replies

STOP petardám

#86 Re: Re: Čo je pre jedného zábavou, to je pre druhého utrpením!

2018-01-05 13:28:56

#85: Lukáš! - Re: Čo je pre jedného zábavou, to je pre druhého utrpením! 

Prosím najprv prečítať, že nejde zďaleka len o zvieratá: https://www.peticie.com/forum/153073/start/75#84. Dalších xy dôvodov na fb stránke https://www.facebook.com/stoppetardam/.

Petardy a hlučná pyrotechnika bude zákazaná práve kvôli takým, ako si ty. Môžete si za to len a len sami, že sa proti vám obracia verejnosť. Prekročilo to už všetky medze. Oficiálne nekúpiš petardy už teraz v Maďarsku, v Rakúsku len F2 s čiernym prachom (slabšie), nasledovať budú ostatné krajiny. Možno to bude možné zaobstarať ilegálne, príp. cez internet zo zahraničia, ale to bude zlomok množstva, čo je dnes v obehu. Alebo si to vyrábajte sami a potom sa nikomu nesťažuj, keď ťa to dokaličí, ani len poisťovňa ti nič nepreplatí.