Najväčšia petícia za reguláciu poľovníctva - 50 tisíc podpisov

Quoted post


Hosť

#5

2017-02-19 13:00

Mam psa s PP, chovneho nemeckeho ovciaka a chodim s nim cvicit, konkretne stopovat na polia a luky. Nie raz ma zastavil polovnik pri com som mala psa na 10 metrovom voditku a zacal sa mi vyhrazat zastrelenim mojho psa. Vyhrazky odstrelenim su u nich na denno dennom poriadku. Oni sa prehanaju na svojich SUV po polovnom reviri, ale clovek nemoze ist so psom do lesa, alebo ani na polia, ktore ani niesu v ich vlastnictve. 98% SK je polovny revir a tym sa ohanaju. Niekedy sa vyhrazaju, ze zastrelia psa (pes je vec a moj osobny majetok), ale uz sa mi stalo, ze sa ozraty polovnik vyhrazal aj mne zastrelenim.

Replies

Tento príspevok bol odstránený autorom petície (Show details)

2017-02-22 13:42:22



Hosť

#32 Re:

2017-02-22 22:22:38

#5: -  

Pravidla pustania psov na prechadzkach su dane.Slusne oznamenie potreby vycviku v polvnom reviri určite zamietnute nebude,maximalne sa dohodnete na nejakych pravidlach.

Aj keď revír určite nevlastnia celý,majú ho v prenájme.Na poli však skôr môžte naraziť na nahnevaného hospodára,ktorému ničíte úrodu-tam by som to neriskoval.Každý pozemok má vlastníka-ten nemusí súhlasiť s vašim konaním a v rámci normy určí pravidlá. 

Ak by bol v Devínskej poriadny poľovník,psy nemuseli zabiť mladého ornitológa.Ak by ale psov zlikvidoval poľovník pred touto tragédiou,bol by najvätší vyvrheľ na svete.




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...