SACHTAK

Quoted post

ArchanielGabriel

#9 Re:

2016-10-26 19:43

#7: RD -  

 Idem bod po bode:

"by ste trošku mali vedieť aj pozadie celej veci" - nech sa paci, radi si to my (ktori sme si dovolili nieco take podpisat) vypocujeme to pozadie..

"na HF prebiehajú mocenské boje a snahy p. Kvačkaja," - to myslite vazne? Viete, zviera ked je zatlacene do kuta, tak sa bud schuli a snazi sa ujst alebo zautoci. To je presne aj pripad odvolania prof. Kvackaja z pozicie riaditela ustavu UMat (bez udaneho dovodu, bez ziadneho vysvetlenia). A teraz? Sachtak? - iba zalepenie ust?

"pozdvihnúť svoje ego" - co je pozdvihnut? Myslim si, ze egam ludi vo vedeni sa len tak vyrovnat neda..

"zočierniť terajšie vedenie fakulty" - ved ste predsa hutnici? Nebojte sa tvrdej prace.. Hutnici pracuju rukami, nie ustami.

"Stačí sa hlavne pozrieť na terajší stav HF v akom stave sa nachádza" - toto ma prekvapilo snad najviac.. Za vedenie statu je zodpovedny Premier, za ministerstva ministri, za stredne skoly - riaditelia, za HF - dekanka.. Viete ked bezec vybehne na trat, nemoze nadavat, ze prsi, ze divaci mu nepraju, ze superi su lepsi, ale musi dokazat, ze za nieco stoji hlavne sam sebe a nasledne druhym...

"Skor ako riešiť tu nezmyselné veci treba sa hlavne zamerať na to ako spoločne riešiť existenciu HF a nie ju rozvracať!!" - s tymto suhlasim, ale spolocne riesenie pre dekanku je - odvolat vsetkych, az ostane len ona a jej kontraria :)

Vas,

ArchanielGabriel

 

 

 

Replies


Hosť

#10 Re: Re:

2016-10-26 20:39:40

#9: ArchanielGabriel - Re:  

 Suhlasim a urcite aj daco dodam.