PETÍCIA za ZRUŠENIE vyhlášky Ministerstva spravodlivosti č. 207/2016 Z.z. ktorou sa ustanovujú podrobnosti výkonu rozhodnutia vo veciach maloletých

Quoted post

PIROZKOVAprotiOvcanom

#75 Re: Vraj syndróm !!! - Pirozkova a SR proti obcanom pred ESLP

2016-06-16 16:16

#71: 121 - Vraj syndróm !!! 

 

Mila pani Pirozkova,

tu mate rozhodnutia ESLP, kde tento dovodni SZR, urcite poznate mnohe z pripadov, kedze obhajujete SR proti obcanom SR pred ESLP, kde zo stazujucich sa obcanov na SR robite blbcov vsetkymy aj nemoznymi prostriedkami. 

hladanie v rozsudkoch ESLP : "Parental Alienation Syndrome"

vysledok: 10x link:
http://hudoc.echr.coe.int/eng#

hladanie v rozsudkoch ESLP : "Parental Alienation"

vysledok: 28x link:
http://hudoc.echr.coe.int/eng#

Snad sharia pravo v EU cochvila vas nazor zmeni.

- - -

 

 

 

 

Replies


Hosť

#77 Re: Re: Vraj syndróm !!! - Pirozkova a SR proti obcanom pred ESLP

2016-06-18 09:23:41

#75: PIROZKOVAprotiOvcanom - Re: Vraj syndróm !!! - Pirozkova a SR proti obcanom pred ESLP 

  Páne bože ale Vás máta tá pani Pirošíková :-)... Škoda, že ňou nie som ale ďakujem za uznanie :-). Chlapci dajte si pohov a skúste sa sústrediť na niekoho iného. Kto z normálnych tu bojuje proti ,, čarodejnici,, ? Nepremýšľali ste, že pani Pirošíková by tu s Vami nestrácala čas? Predsa ona diskutuje na vyššej úrovni ako je internet!!!  Priateľia rozum do hrsti / ak vôbec máte potuchu čo to je  / a šup ho myslieť ako sa cítia Vaše deti keď s nimi narábate ako s tovarom.... ako s materiálom na dosiahnutie sovjích cieľov. Zlatíčka moje píšete tu o tom, že každá žena po rozvode by sa mala stáť hlavne samostatnou.... zlatíčka však každý jeden z Vás prenasledujete samostatné ženy ,,, nie puťky,, , čo nevedia same ani nakúpiť. Jedine samostatné a schopné ženy dokážu ubrániť deti pred tyranmi pred nevhodným správanim sa otca k dieťaťu.  Ak si aj teraz myslíte, že som Pirošíková, tak ste objavili Ameriku a šťastnú cestu !!!




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...