PETÍCIA za ZRUŠENIE vyhlášky Ministerstva spravodlivosti č. 207/2016 Z.z. ktorou sa ustanovujú podrobnosti výkonu rozhodnutia vo veciach maloletých

Quoted post


Hosť

#74 Re: Vraj syndróm !!!

2016-06-16 13:27

#71: 121 - Vraj syndróm !!! 

Dobrý deň pani Pirošíková,

vítame Vás medzi občanmi, pre Vás, nižšej kategórie, ktorí tým, že majú iný názor ako Vy, tak sú podľa Vás rodenými násilníkmi (veď už v prenatálnom období, keď sme boli ešte v brušku našich mám, tak sme na nich páchali násilie tým, že sme ich občas zvnútra kopali do bruška).

Replies


Hosť

#76 Re: Re: Vraj syndróm !!!

2016-06-18 09:01:00

#74: - Re: Vraj syndróm !!! 

 Páne bože ale Vás máta tá pani Pirošíková :-)... Škoda, že ňou nie som ale ďakujem za uznanie :-). Chlapci dajte si pohov a skúste sa sústrediť na niekoho iného. Kto z normálnych tu bojuje proti ,, čarodejnici,, ? Nepremýšľali ste, že pani Pirošíková by tu s Vami nestrácala čas? Predsa ona diskutuje na vyššej úrovni ako je internet!!!  Priateľia rozum do hrsti / ak vôbec máte potuchu čo to je  / a šup ho myslieť ako sa cítia Vaše deti keď s nimi narábate ako s tovarom.... ako s materiálom na dosiahnutie sovjích cieľov. Zlatíčka moje píšete tu o tom, že každá žena po rozvode by sa mala stáť hlavne samostatnou.... zlatíčka však každý jeden z Vás prenasledujete samostatné ženy ,,, nie puťky,, , čo nevedia same ani nakúpiť. Jedine samostatné a schopné ženy dokážu ubrániť deti pred tyranmi pred nevhodným správanim sa otca k dieťaťu.  Ak si aj teraz myslíte, že som Pirošíková, tak ste objavili Ameriku a šťastnú cestu !!! 




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...