Žiadosť o posunutie náb. výchovy a zavedenie predmetu mytológia

Quoted post

JA

#36

2016-05-20 16:32

Kam sme sa to dostali? Kam spejeme? My ako ludstvo???

Ako prve by bolo potrebne zamysliet sa nad vlastnym zivotom a vasou vlastnou vychovou! Nedavali vam rodicia to, co mohli? Na com zakladali? Co povazovali za spravne? To iste robi kazdy jeden rodic vratane Vas, ktory podpisujete tuto peticiu! 
Mnohym z Vas bolov detstve ublizovane a ste poznaceny dusevnymi ranami, ktore sami nechcete vidiet a priznat, nehovoriac o odpusteni a lieceni tych ran, ktore sa kazdemu cloveku v zivote chtiac nechtiac dostane! 
Na zaklade vasich zraneni a zazitkov ste proti Bohu a nabozenstvu. A ak uz nie uplne na zakladne toolerancie z Vasej strany, nechajme to na 18 rokov nech sa potom rozhodnu! Kedy ste sa rozhodli vy?? NIKDY! a preco? pretoze ste sa nezaujimali o to, neprezivali a neprijimali. Ak nahodou ano Vas zaujem bol nesmierne minimalny a hned pri prvej prilezitosti ste to odsudili.. Ako sa hovori, kto chce bit, palicu si najde! Bezhlavo sa staviate za tuto peticiu este skor nez ste prejavili realny zaujem zistit co je a co ponuka a ako sa zije vo viere! 
Po druhe sa skuste zamysliet nad tym, ze chcete aby sa pre nabozenstvo rozhodovali dospeli ludia, teda deti po dovrseni 18. roku zivota, co im vsak ponuknete dovtedy? Deti su vo veku do 18 rokov naoovplyvnitelnejsie a potrebuju skumat, hladat a mat pri sebe vzor a priklad. Budu mat priklad v rodicoch kde jeden bude staviat na viere a nabozenstve a druhy nie? Bude toto dieta, mat po celych 18 rokov k dispozicii oba priklady aby mohlo vidiet a zit a nasledne sa spravne, podla slobodnej vole rozhodnut? Je to akoby ste spisali peticiu proti tomu aby deti sa mohli slobodne rozhodnut ci sa budu ucit, vzdelavat, ci budu jest zdrave alebo nezdrave veci a podobne. Je to CHORE, pretoze deti su v tychto smreoch ovplyvnovany rodicmi, ktorí ich takisto nutia chodit do skoly pretoze, ak nebude chodit do skoly nebude z neho nic a nic v zivote nedosiahne! toto nie je vydieranie? Toto nie je zlo? 
Po tretie, ak ste uz tak zaslepení, ze suhlasite a podporujete tuto ´filozofiu´ mojou otazkou je PRECO ZACINATE PRAVE NABOZENSTVOM? 
Preco nezacnete pisat PETICIU PROTI INTERRUPCIAM? Interupcie su v poriadku? V ustave sa takisto pise aj o prave na zivot.. Spominame si? Mame ho vsetci, vratane pocatych deti! 

Preco nedovolime tymto detom dosiahnut vek 18tich rokov aby sa rozhodli same? Preco ich zabijam skor bez ich nazoru? My ich rodicia? Lebo to nie je dieta ale PLOD? plod znamena ze to dieta vo vas nie je clovek? Je to pes? kvetinka? Narodilo sa z tohto plodu niekomu nejaka Zirafa, slon, lev? Kazdemu sa narodil CLOVEK! Preco potom tieto nevinne deti zabijame za vlastu nezodpovednost a hlupost? Preco im nedame slobodu rozhodnut sa? 

Zamyslite sa najprv sami nad sebou, nad vlastnym zivotom, nad tym ako kruto zachadzate zo zakladnym pravom a potom piste peticiu o slobodnych veciach, ktore vlastne nie su slobodne len preto ze VY ovplyvnujete dieta pocas jeho najovplyvnitelnejsich rokoch zivota! VY  ste zodpovedni! 

Cela tato peticia a blud je HLUPOST!

Replies

marmota

#47 Re:

2016-05-27 07:15:26

#36: JA -  

 plny suhlas s argumentami