Petícia za vyčlenenie priestorov pre ATV&off-road parkov v SR

Quoted post


Hosť

#1

2016-04-30 19:13

Myslím, že je to dielo rôzných ochranarov. Ale aj tak si myslím, že spomínané štvorkolky a podobné motorové vozidla vytváraju hluk. Teraz nejdem tvrdiť, že všetky štvorkolky sú bez tlmiča.

Ďalšia vec je, že po v podstate tento spôsob využitia motorového vozidla je zakázaný. Pravdepodobné je to tak v cestnom zákone. Inak je mimoriadne hlúpe pretláčať nízkoobjemové motory s turbom na naftu. Táto kombinácia vytvára dobré podmienky na tvorbu NOx ale hlavne je aj pre ochránarov, že to má nízku spotrebu. Neviem či je menej nebezpečný CO2 ako oxidy dusíka.

Môj názor je taký, že niektoré ochranné opatrenia skôr eskalujú problém.

Replies

motorky pojebané štvorkolky kokoti vygumovaní!!!!!

#45 Re: motorky pojebané štvorkolky kokoti vygumovaní!!!!!

2016-05-07 08:34:25

#1: -  

 čo ste vy ludia úplne jebnutí už. jasneže sa nemôžete so svojimi štvorkolkami jebať do chráneného pásma. čo vám už úplne jebe vo vašej posadnutosti štvorkolkami? čo ste už vážne tak jebnutí že máte v paži zvieratá a rastlinstvo ktoré je zákonom chránené, pretože je ohrozené a pretože potrebuje klud a pokoj??? nemôžete sa s týmito vašimi pičovnami preháňať v meste, to vám nestačí vy kokoti? nestačí????!!!!!! bodaj by vám všetky pneumatiky prederavilo vy deravé hlavy zgumované pojebané!!!!!