Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku

Quoted post

Zbohom rozum

#1440 Re

2016-03-08 17:08

#6: -  

 myslim že aj keď sa lsns dostala do národnej rady demokratickými voľbami myslím že v samotnom programe lsns sú body potlačujúce demokraciu táto strana výrazne môže ublížiť Slovensku a dúfam že ju nikto nevolil s vedomím že potlačuje demokratické hodnoty osobne dúfam že prokurátor naozaj začne konať a dá podnet na rozpustenie tejto strany. súhlasím s neprijatím Kotlebu lebo do národnej rady nepatrí raz už bola jeho strana rozpustená a mala by byt znova je to obyčajný populista programové riešenia jeho strany sú povatsine neprijateľné alebo nerealizovateľné 

 

Replies

...

#1973 Re: Re

2016-03-08 22:34:09

#1440: Zbohom rozum - Re 

 Je zvolený ľudom a každý má právo zvoliť si koho chce, rovnako ako ste dostal/a možnosť hlasovať aj vy. Vôľa ľudu a pride mi to tak že momentalne vy ste proti demokratickým hodnotám. Keď v Maďarkom parlamente môže fungovať Jobbik, prečo u nás nie ĽSNS? ... V minulosti Hlinkova slovenská ľudová strana (HSĽS) mala rovnaké hodnoty ako pán Kotleba. Nebyť strany Hlinkova slovenská ľudová strana, slovensko by nenadobudlo a nevybojovalo si samostatnosť.


Hosť

#2009 Re: Re

2016-03-09 00:06:16

#1440: Zbohom rozum - Re 

 populista je fico..nie kotleba...ako sa na slovensku polepsilo za poslednych 8 rokov? nijako..akurat viac ludi zivori a viac ludi odislo pracovat do zahranicia...kotleba chce akurat zachranit narod...fasisti su vo vedeni eu!!!!! a my mame akurat vo vlade posluhovacov!!!

 

juraj M.

#2351 Re: Re

2016-03-09 15:04:06

#1440: Zbohom rozum - Re 

 Rád by som vedel,ktorý konkrétny bod volebného programu ĽS NS ktorý by mal nabádať k potláčaniu demokracie ?Spraviť poriadok s parazitmi v osadách ?  Je demokratické aby ten,ktorý celý život nepracoval a chodil len z kriminálu do basy mal nárok na taký istý dôchodok ako ja,ktorý som 40 rokov odpracoval,odvádzal štátu dane atď.?Je správne aby naši žoldnieri z našich daní zasahovali na nieči príkaz po celom svete a vnucovali iným národom nieču "demokraciu" ? Prečo médiá nepriznajú,že ľudia volili ĽSNS ako protest proti tomu,že nariadenia Bruselu stoja nad zákonmi SUVERÉNNEHO ŠTÁTU - SLOVENSKA ?Že máme dosť plnenia rozkazov jastrabov z NATO po celom svete ? Že naši občania hladovejú,spia v krabiciach od práčok pod mostmi a Brusel nám NARIADI  zobrať cudzincov ?  TOTO SÚ SKUTOČNÉ DÔVODY,prečo už má toho národ dosť,a nie že je Kotleba fašista.Čím viacej ho budete špiniť,tým viacej hlasov v budúcich voľbách dostane.             Pozdravujem.