Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku
Pan Prezident.komu sluzite?Nam ,?obcanom Slovenskej republiky?alebo ,vojnovemu statu USA?Vcom su obcania voliaci pana Kotlebu iny,?Sme ina rasa ,ako USA!?
ako obcan ,a prezident tohot statu ,ste sklamal svojich volicov!Prosim ODSTUPTE!
Re:
-- a potom,ako Boh stvoril nádherný svet,podarilo sa mu ešte nedopatrením dokaličiť hlúpeho človeka.. :-),čo vy na to pán Kiska?.. :-)
-- ani neviete ako sme radi,že ste sa konečne poriadne prejavili,a aký neskutočne dobrý skutok ste pre Slovensko urobili..,holt,dobroanjelský inteligent sa nestratí nikdy,budeme na vás spomínať len v tom najlepšom.. :-)))
-- Kiska,Kisôčka,už si nám akosi vykysol :-),to ako mi spomínal jeden kolega,ako jeho žena kúpila v nejakom obchode neskutočnú samokisku za 600 korún,ešte slovenských,a za dva týždne práve tú istú kiskicu mali v obchode -- ,všetko po tridsať´ :-))))
-- a pán Kiska,ako v tej bankovej reklame s úrokmi --- nech sa páči -- aaaaá odpoveď?.. --- naáám sa to paáči :-))))))
podľa mňa je to nejaká blbá knižka naplnená americkými terostickmi blbosťami
Re: Re
Je zvolený ľudom a každý má právo zvoliť si koho chce, rovnako ako ste dostal/a možnosť hlasovať aj vy. Vôľa ľudu a pride mi to tak že momentalne vy ste proti demokratickým hodnotám. Keď v Maďarkom parlamente môže fungovať Jobbik, prečo u nás nie ĽSNS? ... V minulosti Hlinkova slovenská ľudová strana (HSĽS) mala rovnaké hodnoty ako pán Kotleba. Nebyť strany Hlinkova slovenská ľudová strana, slovensko by nenadobudlo a nevybojovalo si samostatnosť.
| This discussion has been closed. |
Re: Zbytocne...
#1933: Klindamycin - Zbytocne...
ano, JA NAPRIKLAD