Vyjadrenie solidarity Slovenska s Izraelom

Quoted post


Hosť

#29

2015-11-09 07:17

PRETO NEPODPORUJEM TÚTO MANIPULATÍVNU PETÍCIU A PROTESTUJEM PROTI MANIPULÁCII ĽUDSTVA ŽIDOVSKÝM BIBILICKÝM UČENÍM.

Som veriaci , ale nazmanipulovaný KRESŤAN .
Verím v slová Ježiša Krista, ktorý povedal, že nám tu zanecháva Ducha PRAVDY, ktorá nás oslobodí a ktorou je On sám.
Verím v LÁSKU , ktorou je BOH náš STVORITEĽ.
Ale neverím, že tento dokonalý, všemohúci a vševedúci, a neomylný STVORITEĽ ktorý tak miluje svet, že svojho Jednorodeného syna dal, aby ho spasil, že tento STVORITEĽ miluje niekoho viac a niekoho menej tak, ako to učí MOJŽIŠ v biblii.
Tak, ako to prezemntujú ŽIDIA po celom svete, a tak, ako to aj Židia po celom svete aj uplatňujú, že im BOH STVORITEĽ podriadi všetky národy sveta aj s ich územím a bohatstvom, kde ŽIDIA budú všetkým ostatným NADRADENÝ a aj NDRIADENÝ.
V mene tohto BLUDU, ktorý je zakotvený v BIBLII a pomocou ktorého KREASŤANSKÉ cirkvy a spoločenstvá učia svoje poslušné a oddané a zmanipulované ovečky,  najbohatší  a v každom štáte sveta vysoko postavený ŽIDIA vedome nábožensky, politicky, ekonomicky, hospodársky, sociálnym vydieraním, bankovníctvom, nadnárodnými svetovými korporáciami, ale najmä vytváraním štátnych náboženských nepokojov, občianskych vojen, rasových vojen a napätí, a financovaním všetkých doterajších vojen si postupne tento svet podmaňujú.
ŽIDIA a ich nábožensko hospodárska a vojenská politika tu na tejto planéte spôsobila miliardy mŕtvych nevinných detí a ľudí ako takých, že mi neostáva nič iné konštatovať, len to, že ten Mojžišov ŽIDOVSKÝ BOH je iba SATAN a nemá vôbec nič spoločné s mojim BOHOM, ktorým je JEŽIŠ KRISTUS, čo bolo v časoch vzniku KRESŤANSKEJ CIRKVI počas RÍMSKEJ RÍŠI prepojené do jedného celku tak, ako to aj dokladujú archívy z čias zlučovania THÓRY s NOVÝM ZÁKONOM.
Preto nechovám nenávisť voči ŽIDOM ako národu a ani ako jednotlivcom, ale vyžadujem aj z ich strany to isté voči ostatku sveta, ktorý pokladajú oni za svoje vlastníctvo.
VŠETKO ČO JE A ČO BOLO A ČO BUDE PATRÍ IBA BOHU A NIKDY NIE ŽIADNEMU ČLOVEKU.


S ÚCTOU A LÁSKOU K BOHU v mene JEŽIŠA KRISTA :  MAREK  BALÁŽ

Replies

yorai

#47 Re:

2015-11-09 20:45:17

#29: -  

 Marek Baláž, vzhľadom na svoju zatemnenú myseľ a zastretý pohľad na Židov zabúdaš na jednu veľmi dôležitú vec. Tóra, ktorú okrem iného vy kresťania nazývate Starým Zákonom na jej pretlmočenie do latinčiny z ktorej sa to potom tlmočilo ďalej do ostatných jazykov dal príkaz rímsky cisár Konstantin, ktorý vtedy strácal moc nad rímskou ríšou a ÚČELOVÝM pretlmočením Tóry, Prorokov a Písomností dal uzákoniť nové náboženstvo, ktoré nazvali kresťanstvom, ktorého v prvých rokoch jehpo existencie bol on sám garantom aj ho formoval. Ak je Tebe a Tebe podobným milé veriť v ÚČELOVÉ preklady skrachovanca až do miery, ktorá Ťa privádza k nenávisti voči Židom tak si ani nič viac od svojho úboheho života nezaslúžiš!

Môžem Ti ponúknuť cestu z omylu. Príď sa ku mne učiť Hebrejský jayzk a keď ho budeš dostatočne ovládať budeš si môpcť v originále prečítať pravdu.