ZA ZNÍŽENIE Servisného poplatku Skylink.

Quoted post


Hosť

#5

2015-08-25 11:48

Teraz bez Nova HD,Nova Cinema HD a Fanda HD 15 : STV 1 HD , STV 2 HD , Markíza HD , Doma HD , Dajto HD , TV Joj HD , JOJ Plus HD , ČT 1 HD , ČT 2 HD , ČT sport HD , Prima HD , Prima Cool HD , TV Barandov HD , Kino Barandov HD , Barandov plus Hd .

Keď si nechcel mať vlastný sat. prímač , mohol si kľudne využiť iných poskytovateľov  , ktorý ti dajú komplet tj.parabolu,konvertor a sat.prímač zadarmo ale musíš sa viazať min. na 24 mesiacov.

Doživotnosť karty bola jasne definovaná  pokial Towercom bude poskytovať služby cez satelit a vysieliatelia budú súhlasiť s retransmisiou  ich programou !

Odpredajom firmy sa zároveň aj zmenili obchodné podmienky a každý zákaznik , ktorý chcel naďalej používať služby Skylink podpisoval novú zmluvu s novým majiteľom M7 .

 

Replies


Hosť

#7 Re:

2015-08-25 13:39:54

#5: -  

Čo tu píšeš o vlastnom sat. prijímači. Ten som chcel mať a kúpil som si ho. Ja píšem, že iba za kartu som zaplatil 4.500,-SK s tým, že budem môcť doživotne bez ďalších poplatkou sledovať základnú ponuku SkyLinku. Ja mám zmlúvu so spoločnosťou SkyLink, nie s jej majiteľom. Ten ma nezaujíma.

A výmena karty? Ja som ju nepožadoval.

Rovnako som mal zakúpenú aj kartu na sledovanie Českých programov. Tiež "doživotnú". Zrazu sa ale české programi presunuli do SK ponuky, české karty sa deaktivovali a za možnosť sledovania českých programov som musel zaplatiť druhý krát.

Nič nie je zadarmo, tie 2€ ma nezabijú (aj keď to určite rýchlo porastie) a nemienim podpisovať žiadnu petíciu.. Sám mam predplatený pomerne rozsiahly balík. Ale to nič nemení na fakte, že SkyLink nepovažujem za čestného partnera. A nič na tom nezmení ani Bold fond, ktorým píšeš. 

Maja F.

#10 Re:

2015-08-28 19:43:49

#5: -  

 A ktoré programy mi pôjdu, ak nezaplatím serv.poplatok?