STOP DISKRIMINÁCIE CHUDOBNÝCH! ...

Quoted post

u.P.
Hosť

#69 Re: Re: Re: Odpoveď na č. 63 príspevok

2015-08-07 08:49

#67: lipp - Re: Re: Odpoveď na č. 63 príspevok 

 

A ešte pán Lipták...

Sme ľudia. Kam povedie delenia? Najprv sa podelíme na národy, potom na obce, rodiny, až zostane každý sám vo svojej izbyčke? Podľa petície, ak pomôžeme utečencom zo Sýrie, okradneme našich bezdomovcov? Správne som to pochopil?

Potom ak pomôžem bezdomovcovi, neokradnem svoju rodinu a deti? Veď o tých 10€ čo im dam, prípadne o čas, čo im venujem, budu mať moje deti menej. Alebo? Kde je hranica ľudskosti?

Keď samaritán našiel ležať na ceste dobitého človeka, ošertil ho a pomohol mu. Neriešil národnosť, ani odkiaľ prišiel. Alebo aj to sú pre vás len také povedačky pre naivných? Bludy bludárov a pomýlených?

Replies

lipp

#72 Re: Re: Re: Re: Odpoveď na č. 63 príspevok

2015-08-07 10:28:41

#69: - Re: Re: Re: Odpoveď na č. 63 príspevok 

 Nič Ste nepochopili alebo až veľmi dobre tomu rozumiete. My akékoľvek delenie rázne odmietame. Sme zásadne proti uplatňovaniu vašej metódy-Rozdeľuj a panuj! Sme za integráciu všetkých občanov proti tým, čo sa ich snažia ovládnuť delením.
Takže nešpekulujte a nenachádzajte to, čo v našej petícii určite nie je. Nedáme sa Vám oklamať!

Viete, Vaša falošnosť je hlavne v tom, že ste z takého druhu "samaritánov", ktorí najprv dobijú človeka aby sa potom mohli tváriť, že mu pomáhajú, aby si za túto pomoc, od nás - dobrých ľudí, nechali zaplatiť. Je to len taký biznis a nemá to nič spoločné so samaritánstvom ani s humanitou. Vy budete "pomáhať" a my vám budeme platiť z našich príspevkov do EÚ po 1500 Eur na utečenca mesačne? Naozaj čistý biznis zneužívajúci utečencov. Utečenci sú v romto prípade rovnako zneužívaní ako naši vlastní občania. Oni totiž z tých 1500 Eur veľa neuvidia.

My sme hlavne za to aby "samaritáni" už konečne prestali dobíjať ľudí v Afrike a na Blízkom východe. To je skutočné riešenie.




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...