STOP DISKRIMINÁCIE CHUDOBNÝCH! ...

Quoted post

lipp

#72 Re: Re: Re: Re: Odpoveď na č. 63 príspevok

2015-08-07 10:28

#69: - Re: Re: Re: Odpoveď na č. 63 príspevok 

 Nič Ste nepochopili alebo až veľmi dobre tomu rozumiete. My akékoľvek delenie rázne odmietame. Sme zásadne proti uplatňovaniu vašej metódy-Rozdeľuj a panuj! Sme za integráciu všetkých občanov proti tým, čo sa ich snažia ovládnuť delením.
Takže nešpekulujte a nenachádzajte to, čo v našej petícii určite nie je. Nedáme sa Vám oklamať!

Viete, Vaša falošnosť je hlavne v tom, že ste z takého druhu "samaritánov", ktorí najprv dobijú človeka aby sa potom mohli tváriť, že mu pomáhajú, aby si za túto pomoc, od nás - dobrých ľudí, nechali zaplatiť. Je to len taký biznis a nemá to nič spoločné so samaritánstvom ani s humanitou. Vy budete "pomáhať" a my vám budeme platiť z našich príspevkov do EÚ po 1500 Eur na utečenca mesačne? Naozaj čistý biznis zneužívajúci utečencov. Utečenci sú v romto prípade rovnako zneužívaní ako naši vlastní občania. Oni totiž z tých 1500 Eur veľa neuvidia.

My sme hlavne za to aby "samaritáni" už konečne prestali dobíjať ľudí v Afrike a na Blízkom východe. To je skutočné riešenie.

Replies

u.P.

#73 Re: Re: Re: Re: Re: Odpoveď na č. 63 príspevok

2015-08-07 10:58:21

#72: lipp - Re: Re: Re: Re: Odpoveď na č. 63 príspevok 

 Klamete.

"My akékoľvek delenie rázne odmietame." - V petícii delíte nudznych na "našich" a cudzincov. Operujete tam sumou 1.500€ na utečenca, ale už nepíšete, načo sa majú použiť a koľko z toho dostane utečenec, ktorý nemá nič, na ruku. 40 centov na deň. To je 12€ na mesiac. 

"My sme hlavne za to aby "samaritáni" už konečne prestali dobíjať ľudí v Afrike a na Blízkom východe. To je skutočné riešenie." - Kde v petícii o tom píšete? Toto je diskusia o petícii nie o vašich ideáloch či "plachtení vo vetre".

Použijete citát matky Terezy na potvrdenie svojich myšlienok, pritom vaša petícia šliape po tom, čo ona robila. Som v pravidelnom kontakte s ľuďmi, ktorý ju poznali osobne a spolupracovali s ňou. Ako rehoľníci a human. pracovníci. Nie ako politici a doprsbijci.

A k tej "falošnosti". Ja od vás, "dobrých" ľudí nič nechcem a nepotrebujem. Chodim normálne do práce a čo zarobím mi na živobytie stačí. A ostatok času venujem konkrétnym ľuďom v konkrétnej službe. Bez rozdielu národnosti, rás, vierovyznaní a bez nároku na honorár. Takže poprasím, trocha súdnosti vo vyjadreniach.

 

u.P.
Hosť

#74 Re: Re: Re: Re: Re: Odpoveď na č. 63 príspevok

2015-08-07 11:30:51

#72: lipp - Re: Re: Re: Re: Odpoveď na č. 63 príspevok 

MUDr. Peter Lipták,

mne sa to meno zdalo povedomé, no až po vyšom útoku som si pozrel, kto ste. Našiel vyše blogy, rozpis hospodárenia vašej anbulancie, a spomenul si na vaše vyhlásenie v TV ohľadne úplatkov: Kto nemá peniaze, má smolu.

Nechcel som byť v diskusii osobný, ale prepáčte, s vami už o pomoci chudobným a núdznym nebudem diskutovať.




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...