Podpora Martina Urminského v práve na spravodlivý súdny proces

Quoted post


Hosť

#45 Re: Re:

2015-07-14 08:30

#44: - Re:  

 Ak uvažujete v mantineloch dnešného systému, tak deti bez peňazí podporiť nejde. Stačí sa ale odpojiť z tohto zvráteného matrixu a zistíte, že to ide aj bez peňazí, aj keď cesta je ťažká... Príklady uvádzať nebudem, Martiny Urminský sa týmto témam venoval nespočetne veľa krát a kto nepochopil o čom toto celé je, celý systém, aj jeho proces, tak samozrejme nevidí dôvod na jeho podporenie.

Replies

Zmena Systému

#82 Re: Re: Re:

2015-08-08 07:28:59

#45: - Re: Re:  

 No ale právě to je Vaše chyba takto uvažovat. Lidé, kteří jsou obeznámeni plně s tímto matrixem a ví " že to ide aj bez peňazí, aj keď cesta je ťažká" by měli těm druhým ukazovat cestu i kdyby to měli opakovat 100x měsíčně. Ale ukazovat to na jasných příkladech, což je i tento příklad. Nikoliv na obecnostech, které se dají obmotat na cokoliv.

Uvedte prosím příklady jak lze dnes zabezpečit (a bavíme se jen o čistě materiálních věcech) rodinu v dnešním systému a v dnešních podmínkách aglomerací bez potřeby peněz a dále kolik lidí by to takto mohlo dělat aniž by došlo k tomu, že by se zhroutil současný systém resp. jeho fungování.