PETÍCIA ZA VZDANIE SA MANDÁTU PRIMÁTORA KOŠÍC RICHARDA RAŠIHO

Quoted post

SOS TITANIC

#237 Re:

2015-07-10 06:18

#236: -  SOS

 Z DISKUSIE NA SME: 

,,primator nemoze ovladat vsetky oblasti velkeho mesta - menovite ma napada ekonomicke hospodarstvo, infrastruktura, dopravna architektura, pamiatky, atd atd.

co je , ale fuserina, ze si na to nenazmluvnil odbornikov, ktory by mu riadili poriadne riadenie budovania novych kolaji spolu so stavebnym dozorom. pretoze nikdy by mu nemohol ziaden stavebnik-odbornik poradit rozkopat cele mesto.
opakujem, to, ze sa nerozumie stavebnictvu je zrozumitelne. to, ze si ale mysli, ze vsetko zvladne sam so svojimi kamaratmi so strany je, ale obrovske ego a chybajuca pokora voci odbornikom."

K tomu  dodám .. Pred rokmi som bol predsedom komisie MZ v tomto meste. Som LEKÁR . Raz som prijal  návštevu nášho mesta, vysokú funkcionárku ministerstva zdravotníctva anglosaského štátu. Ked sa dozvedela ze som LEKÁR nevychádzala z údivu, ,, ako to ze som lekár, a nie som pri pacientoch? "  Ved lekár je príliš dôležitý pre nich a pre spoločnosť aby bol niekde inde než pri pacientoch. Jeho štúdium je veľmi drahé a náročné, škoda jeho času ktorý trávi pri výkone úradníckych resp.poslaneckych funkcií. U nich, dôvodila, lekar je maximálne primár, ostatné ako riaditelia nemocníc, úradov vykonávajú nelekari, aj minister zdravotníctva a vedúci oddelení na ministerstve zďavotnictva su nelekari. Často su to školení inžinieri ekonómie na oblasť zdravotníctva, ale nie lekári. A ide to.. Sebakriticky si priznám, ze v oblasti stavbárčiny, ekoňomiky, a teda aj primátorovania, by lekar nemal byt. Je to príliš vzdialene jeho rozhľadu ktorý si mohol získať na lekárskej fakulte a to sa týka aj doplnkových školení. V mojich časoch bola búrlivá doba a kládli sa základy novej spoločnosti. Preto som išiel do toho.. No ale sme ich , tieto základy , asi zle postavili ked sa môžu takéto veci ako tento ,,košický ARMAGEDDON" diať. 

Co sa týka RR, zrejme to so sebareflexiou prepiekol  a asi sám by bol uz radšej pri pacientoch. Nech sa nebojí, milosrdný SMER, to vidí  a kedže sa blížia volby, za necelý rok, včas ho  SMER NIEKDE ,, uprace" inak volby v tomto meste a aj širokom okolí  SMER  prehra. RR skončí zrejme ako náš veľvyslanec niekde ďaleko kde nie je MHD , napr. VANUATU alebo Gambia.. No a potom všetci si vydýchnu. Myslím ze SMER uz aj vyberá nejakého záchrancu ktorý to po Rašim napravi'.

Replies


Hosť

#243 Re: Re:

2015-11-28 22:24:36

#237: SOS TITANIC - Re:  

 Suhlasim nechapem preco vystudoval za lekara.