Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv

Quoted post


Hosť

#480 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-21 09:42

#472: Skutocnost!! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 ako som vám už vyššie napísala to sa nedá takto písať, radila som vám vo vašom bližšom okolí si nájsť človeka ktorému môžte dôverovať,najlepšie kňaza ktorý vám určite a postupne priblíži všetky veci o ktoré ste sa vyššie pýtali.Odpoviem iba na jednu otázku -zvieratá dušu nemajú,pretože iba človeka Boh stvoril na svoj obraz,iba človek má dušu a rozum. Zviera si pamätá veci po nejakej drezúre a cvičení.    Duša človeka je šťastná a uchováva si všetko čo prežila či dobré či zlé. Pri smrti sa jej život pred očami premietne ako film. A budete to ešte viac vy pretože Boh do vás vložil všetko dobro ktoré zatiaľ ešte nevyužívate naplno.(iba si myslím)  Tak ešte raz vám radím pýtajte sa ale osobný rozhovor je najlepší a naviac potom budete ešte viac sebou. SVATE PISMO  je kniha kníh začnitr ju študovať ucítite tú silu a pokoj ktorý v nej je.  S prianím všetko dobré  Fa.

 

Replies

Skutocnost!!

#489 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-21 21:47:44

#480: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

pytal som sa vas preto, ze som chcel vediet, ako tomu rozumiete a vidite to vy. knaza teda hladat nebudem :)

nepytal som sa preto, ze by som sa chcel stat veriacim, ale preto, aby som sa dozvedel, comu vsetkemu su ludia ochotni/schopni uverit a z akych dovodov.

vdaka za snahu odpovedat uprimne. nadalej vsak zostavam presvedceny o vsetkom, co som napisal doteraz, mozno este o kusok viac v tom utvrdeny, po precitani toho, co ste napisala vy a co pisu ostatni s rovnakym/podobnym presvedecenim.

aky 'krasny' je tento svet, ked si kazdy moze verit, comu chce.

hnev a snaha o to, aby ste pochopili, ze viera je osobna vec a nema sa miesat do rozhodovania v (minimalne) takychto otazkach, ma uz nadobro opustili. nastupilo sklamanie, smutok a asi aj strach trochu.