Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv

Quoted post

RVM

#326 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: našej vláde na názore ľudí nezáleží

2015-02-18 15:47

#316: j. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: našej vláde na názore ľudí nezáleží 

No jasne. Za tie pekne veci mozu vsetci, za tie skarede nikto. Ak niekto spachal v mene vasho krestanskeho Boha zlociny, staci vyhlasit, ze dotycny krestanstvo zneuzival a ze k nemu nemal ziaden vztah. 

Hovori sa, ze cesta do pekla je dlazdena peknymi umyslami. To je presne aj vas pripad. Teraz mate pekne reci o ochrane rodiny, zivota a pod. Realita je taka, ze ked ste mali za poslednych 2000 rokov v spolocnosti vplyv a moc, tak ste ju zakazdym hrubo zneuzili. Zhruba do roku 300 vas prenasledovali, potom ste vy rovnako brutalne zacali prenasledovat a mucit inych. Organizovali ste kriziacke vypravy, nielen proti moslimom, ale aj proti pohanom, ktori sa nechceli obratit na krestanstvo. Vrazdili ste indianov, ktori nechceli konvertovat (presne tak ako to teraz robi ISIS a o nic menej brutalne). Upalovali ste svojich nazorovych oponentov a s pozehnanim vasich papezov ste vyvrazdovali cele mesta "heretikov".

No a samozrejme - vystavovanie zlatom ovesanych relikvii mozete nazyvat hocijako, pre vsetkych ostatnych, s otvorenymi ocami to bude ta tolkokrat spominana "kultura smrti". Ved aj kanibali nepovazuju jedenie ludi za kanibalizmus, ale vidia za tym obetu bohom, mysterium, ritual, tradiciu a ine "pekne" veci.

 

 

Replies

j.

#332 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: našej vláde na názore ľudí nezáleží

2015-02-18 16:03:05

#326: RVM - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: našej vláde na názore ľudí nezáleží 

 kým na všetko budete rovnako rýchlo odpovedať, uniknú vám veľmi podstatné "drobnosti". a spôsob útoku, ktorý ste zvolili, svedčí o tom, že nemáte chuť debatovať, ale iba odsudzovať a hanobiť. takže mi zostáva ďalšia otázka, na ktorú od vás určite nebudem počuť odpoveď - čím sa líšite od tých, na ktorých teraz tak vehementne nakladáte?