Petícia za schválenie registrovaných partnerstiev

Quoted post

Peter

#7 Homo zvázok je hriech !

2015-02-11 15:19

V slove svätého Boha je o rovnakopohlavných zväzkoch pár zmienok, pozrime sa na ne:

Nesmieš nečisto obcovať s mužom tak, ako sa pohlavne obcuje so ženou. To by bola ohavnosť! Lv 18,22; Kto by spal s mužom tak, ako sa obcuje so ženou, obaja spáchali ohavnosť Lv 20,13; Neviete, že nespravodliví nebudú dedičmi Božieho kráľovstva? Nemýľte sa: ani smilníci, ani modloslužobníci, ani cudzoložníci, ani chlipníci, ani súložníci mužov, ani zlodeji, ani chamtivci, ani opilci, ani utŕhači, ani lupiči nebudú dedičmi Božieho kráľovstva. 1Kor 6,9.10; pre smilníkov, súložníkov mužov, únoscov, luhárov, krivoprísažníkov a pre čokoľvek iné, čo sa prieči zdravému učeniu, 1Tim 1,10;  

Takže si to zhrňme, biblia hovorí o rovnakopohlavných zväzkoch ako o ohavnosti a že to odporuje zdravému učeniu. Ježiš Kristus nikdy neodobril smilstvo. 

Či si to uvedomujete, alebo nie, tak žijete v hriechu a ten vám nedovolí vojsť do Božieho kráľovstva. Hovorím vám to s láskou ako napomenutie, lebo ak nebudete v Božom kráľovstve, tak potom už ostáva len miesto večného utrpenia v satanovej ríši. Každý má na výber. Ľutujte svoje hriechy, čiňte pokánie a volajte na Boha. Boh vás môže uzdraviť https://www.youtube.com/watch?v=ClxqnqJTbHc

Replies

wiki

#9 Re: Homo zvázok je hriech !

2015-02-11 20:35:27

#7: Peter - Homo zvázok je hriech ! 

 A teba nenapadlo ze toto vsetko co tu citujes napisal zas len nejaky kreten ? Ja zasnem ze este v dnesnej dobe sa tu najde clovek co veri v bibliu krista anjelov a ine vymyvania mozgov. To je na liecbu. A nie homosexualita. Pre mna biblia stary a novy zakon neznamena nic viac a nic menej ako hitlerov main kampf. Pisali to obdobni idioti

Mirči - Nikola

#11 Re: Homo zvázok je hriech !

2015-02-11 23:02:02

#7: Peter - Homo zvázok je hriech ! 

 1. NIE JE KAŽDÝ kresťan katolík, tak nevidím dôvod prečo by sa tým mala kompler spoločnosť riadiť. Vy, čo ste veriaci to v rámci svojej komunity dodrživajte a ostatných nechajte napokoji. - Nech idú podľa vás aj do pekla. Starajte sa o seba.

2. Registrované partnerstvá sú vec jedna a sexuálne uživanie druhá. KDE je napísané, že nejakí povedzme dvaja muži v nejakom zväzku musia automaticky vykonávať tú a tú sexuálnu praktiku? Čo ak sú asexuáli, alebo sú po emaskulácií/orchioktomií hoci z dôvodu rakoviny prostaty? 

3.Čo hovorí biblia alebo nehovorí, NEkresťanov to nemusí zaujímať. Čo považuje katolícka cirkev za správne a čo nie tiež nekresťanov nemusí zaujímať.

PLS: Starajte sa vy veriaci o seba a dajte už ostatným, raz a navždy pokoj !!!

S pozdravom Mirči - Nikola

 


Hosť

#16 Re: Homo zvázok je hriech !

2015-02-13 00:27:59

#7: Peter - Homo zvázok je hriech ! 

 Aj vedomá hlúposť je hriech. 

nikopol

#17 Re: Homo zvázok je hriech !

2015-02-13 01:32:00

#7: Peter - Homo zvázok je hriech ! 

 Az na to, ze ten vers bol mysleny troska inak a to sa ti pacit nebude.

Nebudes lihat s muzom, tak ako so zenou sa mysli pod kontextom ze muz je viac ako zena a tym padom s nim nemozes robit to co by si mohol robit so zenou.

V kontexte tej doby, sex nebol prejavom lasky, ale dominancie. Dominanciu mohol muz prejavovat zene (kedze bola v tej dobe majetkom), mohol ju prejavovat porazenym protivnikom (kedze boli porazeni), ale nie otrokom (kedze aj ti boli mimo tohto vztahu) a nie muzom (kedze boli v rovnopravnom postaveni).

Len tak na okraj.

Inak, v kazdom pripade Ústava Slovenskej republiky, Článok 1, odsek 1

"Slovenská republika je zvrchovaný, demokratický a právny štát. Neviaže sa na nijakú ideológiu ani náboženstvo."

Ak chceš zákony uplatňovať podľa knihy z dobry bronzovej, tak väčšie pochopenie nájdeš vo Vatikáne.

ateista

#37 Re: Homo zvázok je hriech !

2015-02-17 00:32:51

#7: Peter - Homo zvázok je hriech ! 

 Zaujímalo by ma, kedže tak striktne podotýkate a odvolávate sa na bibliu, či ju tak striktne dodržiavate. Na sex ste čakali až do svadby, nikdy ste nepoužili konóm a pohlavný styk ste vykonávali len za účelom plodenia detí. Pretože tak to Biblia nariaduje. A ak áno, tak vám prajem veľa štastia s vychovávaním toho futbalového mužstva čo už ste museli splodiť. 


Hosť

#49 Re: Homo zvázok je hriech !

2015-02-17 20:39:55

#7: Peter - Homo zvázok je hriech ! 

 Maš uplnu pravdu, myslel si to dobre, ludia nechcu vidieť pravdu a isť tou spravnou cestou, lebo je ovela ťažšia, ale oslobodzujuca. raz, po smrti, pochopia, ale bude pre nich už neskoro. človek ma zo všetkej sily  cely život hladať pravdu - Pravdu.

Grigio Gray

#69 Re: Homo zvázok je hriech !

2015-02-19 15:13:48

#7: Peter - Homo zvázok je hriech ! 

 Ďalší neštudovaný samozvaný vymývač mozgov, ktorému nič nehovoria pojmy ako exegéza a hermeneutika.

Boh bude trestať aj krivú interpretáciu Jeho slov. Čiň pokánie!

Hlavne si prečítaj sám po sebe, čo si napísal a uvažuj o slovách, ktoré používaš. Majú váhu - v tomto prípade ale IBA NA TO, ABY ZDISKREDITOVALI TVOJE IQ a TVOJE mylné CHÁPANIE SLOVA BOŽIEHO!!!!
Ani v jednom z tých riadkoch, ktoré si uviedol a ani nikde inde v celej BIBLII sa nepíše nič o homosexuálnych zväzkoch!


Prekrúcanie Slova je skutočný HRIECH!!!! AMEN