Petícia za schválenie registrovaných partnerstiev

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Petícia za schválenie registrovaných partnerstiev.


Hosť

#26

2015-02-13 19:57

Se svým partnerem žiji již téměř 11 let, před rokem jsme se "vzali". Je to skvělé. I když pořád nejsme rovnoprávní občané, protože registrované partnerství nám nedává stejná práva jako manželství. Věřím, že jednoho dne budeme plnoprávní, ale je to běh na dlouhou trať a někde se začít musí. Přeju hodně sil a hlavně úspěch!

Hosť

#27

2015-02-13 20:51

..verím, že každý má právo na partnera a lásku...Nesúďte a nebudete súdení. Neodsudzujte a nebudete odsúdení!
bigi

#28 TATO PETICIA JE PROTI DOBRU HOMOSEXUALOV

2015-02-13 21:11

Z lasky k homosexualom treba dat jasne najavo, ze homosexualny zivotny styl je zhubny pre homosexualov samotnych a nie je v ich prospech davat mu este navyse aj peciatku registrovaneho partnerstva, lebo sa tym len prehlbi zmatok v ich dusiach.
Homosexuali su obete pokracovania sexualnej revolucie, ktora nahovara ludom, ze mozes mat akykolvek sex takmer s kymkolvek a je to ok, ale to nie je zial pravda.
Som proti prehlbovaniu zmatku v hlavach mladych ludi v oblasti sexuality uradnym legitimizovanim choreho a skodliveho zivotneho stylu.
Môže byť medzi homosexuálmi skutočná láska, keď svojim životom dávajú príklad druhým, že praktizovať fyzicky a psychicky škodlivé zvrátenosti je normálne? Keď homosexuálny styk môže spôsobiť druhej osobe veľmi vážne zdravotné komplikácie? Keď praktizovaním homosexuálneho správania prehlbujem duševný problém druhej osoby spolužitím s ňou, namiesto vyhľadávania skutočných riešení tohto jej problému?

Peter

#29 Re:

2015-02-13 21:40

#27: -  

 Aj keby vás hneď nikto neodsúdil, už ste sa odsúdili sami, čítajte:

Jánovo evanjelium 3. kapitola:

 16 Veď Boh tak miloval svet, že dal svojho jednorodeného Syna, aby nezahynul nik, kto v neho verí, ale aby mal večný život. 17 Lebo Boh neposlal Syna na svet, aby svet odsúdil, ale aby sa skrze neho svet spasil. 18 Kto v neho verí, nie je súdený. Ale kto neverí, už je odsúdený, pretože neuveril v meno Jednorodeného Božieho Syna. 19 A súd je v tomto: Svetlo prišlo na svet, a ľudia milovali tmu viac ako svetlo, lebo ich skutky boli zlé. 20 Veď každý, kto zle robí, nenávidí svetlo a nejde na svetlo, aby jeho skutky neboli odhalené. 

 


Hosť

#30

2015-02-14 18:12

Ludia su si rovni.

Hosť

#31

2015-02-14 19:27

Prirodzeným rozmerom ľudskosti a zdravého rozumu sú tolerancia a rešpekt ku všetkým rozmanitostiam a podobám života.
bonni

#32

2015-02-15 19:45

Kolko hlasou potrebujeme aby sa nieco zacalo riesit ???


Hosť

#33

2015-02-15 23:07

je lepsie mat rodicov mamu a otca ktori sa o dieta nezaujimaju alebo mat dve mamy dvoch otcov ktori ich budu lubit a venovat sa im ?

Hosť

#34

2015-02-16 08:42

je llepsie mat starostliviych rocidov otca a mamu alebo dvoch chlapov ktori dietatu nikdy nedaju tolko lasky ako mama?

judita

#35

2015-02-16 13:19

nevymyvajte mozgy svojou laskou. zite si ju vo svojich izbach a netahajte ju na verejnost. normalnym rodinam hrozi toho od vas velmi vela, napr.

 ak by bolo schvalene partnerstvo,/mozme to nazvat hocako/  staci sa obratit na sudy EU a mame tu z noci do rana aj manzelstva aj adopcie. a to adopcie prednostne - lebo ste vraj "mensina", co nie je pravda, ste iba skupina ludi, nesuroda a rozna. a ked tu budu adopcie, vobec to neznamena, ze si gayovia budu adoptovat deti z detskych domovov, lebo tie deti, co su v domovoch, nie su pravne volne na adopciu, pripadne su tazko chore, pripadne neprisposobive-tazko vychovatelne. nezakryvajme si oci, deti na adopciu na slovensku nie su. na kazde dieta caka aj 5-6 manzelskych parov niekolko rokov. takze bud nastupi socialka a bude brat deti z normalnych rodin kvoli hlupostiam, alebo udaniu /vid. Barnevarnet v norsku, anglicku, francuzsku.../ ale hrozi tu ovela horsia vec,: príde po 10 rokoch manzel domov a povie svojej manzelke, s ktorou ma 2 deti, ze sa zalubil do chlapa a stal sa gayom. odchadza a sud mu /akoze mensine/ zveri obidve deti do opatery. manzelke, ktora sa nijak neprevinila nezostalo nic, len oci pre plac.

 


konik

#36 Re:

2015-02-16 13:22

#35: judita -  

 

pokracovanie

je to normalne???????? a jasne, ze takyto "dobry otecko" vodil svoje deti na vsetky pridy v okoli, kde sa nimi chvalil. o jeho uzialenej manzelke nepadlo ani slovo.

ak by nahodou bio otec - gay zomrel, a deti by boli adoptovane aj druhym gayom - manzelka nema ziadne pravo na svoje deti. toto je na tom najstrasnejsie, ze ten, kto sa neprevini, pride o vsetko a ten, ktory moze seba a inych kanazit HIV dostane deti do opatery, ten ziska vsetko na ukor normalnej matky.  

preto nesuhlasim so ziadnymi partnerstvami. ked chcete, vychovavajte si svoje deti, na adopcie zabudnite. nie je to zloba, je to strach z toho, co nam tu chcete nanutit.

 

 

ateista

#37 Re: Homo zvázok je hriech !

2015-02-17 00:32

#7: Peter - Homo zvázok je hriech ! 

 Zaujímalo by ma, kedže tak striktne podotýkate a odvolávate sa na bibliu, či ju tak striktne dodržiavate. Na sex ste čakali až do svadby, nikdy ste nepoužili konóm a pohlavný styk ste vykonávali len za účelom plodenia detí. Pretože tak to Biblia nariaduje. A ak áno, tak vám prajem veľa štastia s vychovávaním toho futbalového mužstva čo už ste museli splodiť. 


Hosť

#38 Re:

2015-02-17 00:42

#34: -  

 Je lepšie mať rodičov, ktorým sa roztrhol kondóm, alebo boli mladí a nedávali si pozor, alebo boli na pokraji rozchodu a su spolu len koli dietatu alebo rodičov čo si robia deti len aby mali na ne dávky a ktorí vychovávajú svoje deti viac z povinnosti ako z lásky alebo túžby vychovať potomstvo, aleb takých ktorí sa naozaj rozhodli mať dieťa a vychovávať ho najlepšie ako vedia a dať mu lásku a všetko čo možu. Pretože homosexuáli sa nestanú rodičmi náhodou, je to ich rozhodnutie a preto sú dobrými rodičmi.  


Hosť

#39 Re: Re:

2015-02-17 07:50

#38: - Re:  

 pekný blábol

beda

#40 Re:

2015-02-17 08:39

#4: -  

 Ste chory ludia, dajte sa liecit

bed

#41 Re: Re:

2015-02-17 08:41

#38: - Re:  

 Homosexuali nech sa staraju o deti ktore si sami porodi,

Normálny v nenormálnej dobe

#42 Jednoducho sa ľúbia

2015-02-17 09:42

"JE JEDNO, ČI JE TO M+M, M+Ž, Ž+Ž! PODSTATNÉ JE, ŽE SÚ TO DVAJA ĽUDIA. PARTNERI, KTORÍ MAJÚ MAŤ SVOJE PRÁVA, PRETOŽE TU IDE O LÁSKU, A O TO, ŽE TÍ DVAJA SA JEDNODUCHO ĽÚBIA!" - A čo schváliť aj pre troch, ktorí "sa jednoducho ľúbia"? Alebo pre štyroch, alebo rovno nejaký grupáčikovia? Aj oni sa ľúbia. A čo tak schváliť aj pre tých, ktorí ľúbia psov alebo ovce? Aj oni "sa jednoducho ľúbia". Prečo diskriminovať zoofilov, nekrofilov, a iných, ktorí "sa jednoducho ľúbia"? Aj tu ide o lásku, či? 

Je to celé zvrátené!!! Celé zlé!!! Ľudia, prebuďte sa!!! Tí nešťastníci potrebujú odbornú lekársku pomoc, nie zvrátené zákony.     

Karol

#43 Re:

2015-02-17 10:52

#6: -  

 Zdravím! Väčšinou sa nezapájam do takých diskusii, ale teraz mi to nedá. Teda možno rada, pre tých ktorí chcú mať prístup k informáciam svojich partnerov. Ani v dnešnej legislatíve to nieje problém. Stačí len zabehnút k právnikovi spísať jeden papier a máte prístup k informáciam, môžete dediť .... Škoda že tí, ktorí sa tak bijú za práva LGBS, im neposkytnú právnu pomoc v ich ozajtných problémoch. Myslím, že by sa im lepšie žilo, keby našli strámku s právnymi radami, žiadosťami, tlačivami ... bezplatným poradenstvom. Žial s takouto pomocou som sa zatiaľ nestretol.

Milan

#44

2015-02-17 16:25

... aby sa mohli u lekára pýtať na partnerov stav, dediť .. atď, čo môžu aj teraz, ... atď. Nech ale nezabudnú doplniť aj povinnosť platiť bývalému partnerovi výživné ... Keď jeden opustí druhého, ... nezáleží na dôvode. Žiaden homo u nás nie je diskriminovaný. Nikto a nič mu nebráni sa oženiť a mať deti. Nie, deti si budú vymáhať úradne.

Homo erectus

#45 Re: Re:

2015-02-17 17:56

#43: Karol - Re:  

 Súhlasím s Karolom a len dodám niečo k dedeniu. Je pravda, že dedenie nie je úplne rovnaké ako u heterorodiny. Homosexuál žijúci s partnerom v spoločnej domácnosti viac ako rok dedí v druhej dedičskej skupine, t.j. až keď zosnulý nemá žiadnych potomkov a navyše o dedičstvo sa delí s rodičmi zomreteho partnera. To je ale veľmi spravodlivé, lebo ako prvé musia byť zabezpečené deti. Ak by chcel zbaviť možnosti dedenia rodičov, musí spísať závet. Čo tiež nie je problém. Závetom sa nedajú vydediť vlastné deti, ale to neide ani u hetero rodín.

Nakoniec dodám, že absolútna väčšina z nás nemáme nič proti homosexuálom. Mne samému sú odporné hrubé vyjadrenia proti ním. Sme len proti praktizovaniu homosexu a z tohto dôvodu nemôžeme podporovať takéto partnerstvá. 

maja

#46 Re:

2015-02-17 18:00

#4: -  

 uvedomte si ze toto je velky hriech aky sa neodpusta a koli tymto homo vztahom bola znicena cela Sodoma 

Stan

#47 Re:

2015-02-17 18:45

#4: -  

to ze sodomia bola vypustena zo zoznamu chorob neznamena, ze nou nie je. Ak chripku vypustime zo zoznamu chorob a vyhlasime ju za normalnu vec a sucast zivota, neznamena to, ze kazdym rokom neskosi 1/4 populacie !! Toto by ste si vsetci mali uvedomit: sodomisti aj normalni. PS: PRECO TATO PETICIA DISKRIMINUJE PARY S 3 ZENAMI ALEBO 3 MUZMI ?? V USA UZ MAJU SKUSENOST SO SVADBOU S 3 ZENAMI !! TAKZE ?? HOMOLOBY !! ZMESKALI STE VLAK !! OKAMZITE DO TEJTO PETICIE DOPISTE PARY S 3 ZENAMI A 3 MUZMI !!

 

Slav

#48 Re: Rovní

2015-02-17 19:47

#30: -  

ANO = Pred pôsobením Božích zákonov.

Tie sú neúplatné a spravodlivé.
Nehladiac na pohlavie fyzicke ci duchovne, farbu pleti, jazyk, na prislusnost ku "kmeňu", na spolocenske či iné postavenie.


Hosť

#49 Re: Homo zvázok je hriech !

2015-02-17 20:39

#7: Peter - Homo zvázok je hriech ! 

 Maš uplnu pravdu, myslel si to dobre, ludia nechcu vidieť pravdu a isť tou spravnou cestou, lebo je ovela ťažšia, ale oslobodzujuca. raz, po smrti, pochopia, ale bude pre nich už neskoro. človek ma zo všetkej sily  cely život hladať pravdu - Pravdu.

123

#50 Re:

2015-02-17 22:48

#26: -  

 manzelstvo je spojenie muza a zeny (sup nastudovat zakladnu terminologiu) takze rovnake prava mat logicky ani nemozete... hups tebe logika asi chyba.. chodte si s partnerom napr. do grecka, tam sa vezmite a robte si co chcete... ale je to chore, vzdy bolo aj bude