PETÍCIA PROTI ROZMIESTNENIU CUDZÍCH VOJSK NA SLOVENSKU

Quoted post


Hosť

#110

2014-09-06 15:53

Ako tak čítam obe strany si riadne nakladaťe. :) Ale uvedomte si že jediné čo získate touto petíciou je že sa slovenský národ rozhada medzi sebou a Slováci začnú bojovať proti Slovákom a všetci Slováci nato doplatia.  

Proamerický aktivisti uvedomte si že druhu stranu nepresvedčíte uvedomte si že USA/NATO spravilo veľa zlého....

Proruský aktivisti uvedomte si že sme v EÚ a v NATO už od 2002 mali ste štrajkovať a zvolavať petície v tedy nie teraz uvedomte si že už je neskoro....

Aj keby celý národ povstane aj keby naša vláda sa rozhodla vystúpiť z EÚ aj z NATO tak namiesto vojsk "Varšavekej zmluvy" tu budeme mať vojská EÚ a história sa zopakuje (čo nechce nikto ani ja nie).

Proamericky aktivisti môžete oslavovať armády NATO tak skoro neodidu.

Proruský aktivisti je mi ľúto mali ste protestovať skôr už je nato neskoro. Máte 3 možnosti čo spravíte:

1. Odíďte z krajiny. 

2. Zmieriťe sa s tým že sme v  NATO a budú tu vojská NATO.

3. Budete robiť rozbroje medzi svojimi skutočnými bratmi a dopadneme ako na Ukrajine že sa budeme medzi sebou zabíjať ak toto chcete pokračujte v tom čo robíte. 

Replies

dedko

#121 Re:

2014-09-06 19:25:22

#110: -  

 V mnohom s Tebou súhlasím no slovo neskoro je trocha prehnané .Aj Sovieti tu boli na večné časy  a ľaľa ho. Prítomnosť NATO nás jasne stavia na jednu stranu a to je pre nás to nebezpečné. V prípade konfliktu sme prvý na rane. Každý vojnový stratég najskôr likviduje nabližšie nebezpečenstvo. A čo na to NATO? Ochránia nás? Stihnú to? budú to chcieť stihnúť? Ako niektorý tvrdia len logistika a tá je bezpečná .Čo tak lietadlá na Sliači a kto vie čo sa ešte plánuje.

 

Starý Moskvič tvrdé auto

#159 Re:

2014-09-07 10:24:32

#110: -  

 Zabúdol si ešte na štvrtý bod Rozpútame SNP 2... :)




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...