Spaľovňa Skalica

Quoted post

tiež občan Skalice

#44 nedoložený certifikát

2014-05-03 08:50

Keď som si stiahol všetky podklady k projektu depolymerizácie firmy Pyroplant zo stránky MŽP, tak v prílohách doložených k projektu depolymerizácie vidím napríklad násladeovné - Certifikát CE pre uvedené zariadenie vydaný pobočkou snaď najväčšej svetovej skúšobne SGS, vidím tak isto certifikát ISO 9001 o systéme riadenia kvality, tak isto certifikát ISO 14001 o environmentálnom mažmente výrobcu. Tak ja teraz nie úpne chápem tú informáciu z popisu petície že firma nemá doložený certifikát na prevádzku v EU, ani informáciu z najnovšieho príspevku autora petície na svojom blogu, kde tvrdí že je zrejmé, že firma nemá žiadne certifikáty na prevádzku v EU.

Replies


Hosť

#52 Re: nedoložený certifikát

2014-05-03 12:23:59

#44: tiež občan Skalice - nedoložený certifikát

Jasne, jeden papier je z Turecka a druhy z Ciny, dvoch krajin "preslavenych" ochranou zivotneho prostredia. Ani jedna z EU. Co nam to tu chcete nahovorit pan Kutlak? Vsetci vedia ako to je. O odpadoch neviete nic. Lipa sa ani nesnazi tvarit ze o nich nieco vie. Ste obycajni obchodnici co sa dostali k cinskemu smejdu, lecnemu prenajmu v byvalej spalovni a chcu zarobit. Ze ludom na Travnikoch klesne cena bytu o tretinu (slnecny trojizbovy byt s vyhladom na spalovnu, pardon, na depolymerizacne svinstvo a tisice litrov ropnych latok, obcas strasny smrad ked to otvoria) a na Travniky sa zacnu stahovat "nizkoprijmove skupiny" to Vam je jedno. Nenechame si znicit sidlisko a uspory kvolli Vasim kseftom!


Hosť

#56 Re: nedoložený certifikát

2014-05-03 17:03:15

#44: tiež občan Skalice - nedoložený certifikát

či sú podklady, či nie z EU nám je úplne jedno aj certifikáty ISO 9001 na certifikáty kašleme...MY OBČANIA SKALICE SI SPALOVŇU NEŽELÁME !