►►► PETÍCIA ZA ZÁCHRANU SLOVENSKEJ PÔDY ◄◄◄

Quoted post

Jozef Varga

#352 Názor

2014-03-22 07:46

Poviem svoj názor. Ty chytrejší zástupcovia v národných parlamentoch mysleli v minulosti nie len na seba, ale aj na svoje krajiny. Lenže povinnou ratifikáciou Lisabonskej zmluvy v r.2009 sa všetko mení a taktiež sa dá obísť pretože sa už nerozhoduje v národných parlamentoch či euro parlamente, a to akú legislatívu budeme v národných parlamentoch v EU primať, ale v byrokratickom skorumpovanom Bruseli anál alpinistov FEDU a trilaterálnej komisie: http://www.g-vision.sk/behind/velka-stvorka-vladne-financnemu-svetu/

Ak si myslíte, že korupcia je zlá na Slovensku, pozrite sa ako zlá je v Európe:

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-26014387

A poviem Vám príčiny: Byrokracia, ktorá sama seba neustále rozmnožuje a musí sa živiť, ľahostajnosť a poddajnosť obyvateľstva ktoré sa tiež radšej sústredí na ľahké a pofidérne zárobky, alebo priamo na defraudáciu a krádež, úpadok svetovej morálky, strata pocitu súdržnosti s komunitou a životným prostredím, nad-populácia, úpadok vzdelania.

Vyriešiť tento problém v samotnom Slovensku je nemožné, pokiaľ ostane v pazúroch EU a NATO, a pokiaľ si Slováci nezmenia svoj vlastný vzťah k sebe samým. Nakoľko je to realistické. iste každý sám posúdi.

Replies

Peter

#371 Re: Názor

2014-03-23 22:44:44

#352: Jozef Varga - Názor

Som vďačný za Váš názor a plne sa s ním ztotožňujem. Je pravda, že tak malý a dnes už úplne bezvýznamný národ a štát ako je Slovensko je hračkou v rukách vlastných darebákov a darebákov z Bruselu. Je pravda, že k náprave-zmene sa dá dospieť len "veľkým treskom". Voľakedy sa hovorilo, že "veľký medveď sa pohol" - a došlo k rozpadu socialistického bloku. Dnes sa znova začal "už nie tak, ale dosť veľký medveď hýbať". Dúfam, že to znova povedie k zásadným zmenám a najmä už konečne pozitívnym pre Slovensko. Ale poriadok vo vlastných radoch si musíme urobiť sami, rázne a definitívne. Nie som krvilačný, ale už nie nežne ani sametovo. Aby sa už nikdy nemohlo opakovať to, čo nás dostalo do tohto marazmu. A bude nás stáť mnoho času, umu a úsilia, aby sme sa vôbec dostali do stavu spred 25 rokov. Za to predsa niekto musí niesť zodpovednosť a pykať, na svete predsa musí byť aspoň aká-taká spravodlivosť.