Petícia za zrušenie Slovenskej republiky a pričlenenie k Rakúsku

Quoted post

Peter

#2 Je ešte nádej?

2014-03-08 12:37

Je to smutné, ale je to bohužiaľ pravda. Sme už naozaj tak blbý, zdegenerovaný národ, že už nevieme sami posúdiť, čo je normálne, čo nie, čo je únosné, čo nie, čo sušné-neslušné? Máme na základe týchto 25 ročných výsledkov drancovania menšiny a nevšímavosti väčšiny ešte nárok na samostatný slušný život? Evidentne nemáme úctu k našim predkom, nemáme záväzok k našim potomkom, nemáme morálku, nemáme zdravý úsudok, nemáme štátny majetok, ... a onedlho prídeme pravdepodobne aj o svoju pôdu (územie). Nášho občana nechráni ani ten zdrap papiera, pardon ústava, volení zástupcovia a súdnictvo sa slušnému občanovi vysmejú do tváre, Slovák je vo vlastnom štáte otrokom alebo nezamestnaným. Čo ešte v záujme "výhodného" členstva treba odovzdať Únii, o čo nás všetkých ešte okradnú naši vlastní - vyvolení? Slovensko už nie je zaujímavé ani pre západ, ani pre východ. Už sme prišli o všetko. Pardon, ešte snáď máme zatiaľ vodu a pôdu. Ale to je len otázka času.
Dokedy ešte budeme trpieť týchto našich arogantných a nekonečne nenažraných šmejdov, dokedy sa necháme buzerovať EU? Dokedy necháme beztrestne a bez povšimnutia rozkrádať ešte aj posledné zvyšky majetku nášho štátu, dokedy budeme pozerať na účelovú nemohúcnosť nášho súdnictva, ...?
Kedy sa konečne posledné zvyšky (časť je už v zahraničí) tohto poctivého, v minulosti pracovitého národa postavia zvôli týchto našich aj cudzích gaunerov a znova očistia túto krásnu zem, ktorá pred 25 rokmi mala všetky predpoklady byť perlou, (nebyť našej naivnosti, nevšímavosti a našich pseudopolitikov a pseudopodnikateľov).
Je 5 minút po dvanástej. Máme ešte silu zodvihnúť sa, máme ešte zopár naozaj slušných ľudí???
Máme malinkú výhodu - Všetkých nás umlčať a pobiť nemôžu.

Replies

benetri

#3 Re: Je ešte nádej?

2014-03-09 10:16:59

Bea

#8 Re: Je ešte nádej?

2014-04-08 14:33:00

#2: Peter - Je ešte nádej? 

 Predpokladám, že táto petícia nie je myslená vážne, ale ide o zúfalý výkrik zdevastovanej slovenskej duše. Mali by sme si tu spraviť poriadok sami a potom by sme mohli byť hrdí Slováci. Začať by sa malo v parlamente - v tomto prípade by sme si mali zobrať príklad od susedov a výrazne zredukovať počet poslancov (tzn. okrádačov štátu a nás všetkých) a potom si zvoliť normálynch zástupcov. Je tu však ďalší oriešok - do politiky sa zatiaľ normálni ľudia nehrnú - dúfam, že zatiaľ :-)