Petícia za zrušenie Slovenskej republiky a pričlenenie k Rakúsku


Hosť

#1

2014-03-08 10:01

zaujímavé...vhodné k zamysleniu

 

Peter

#2 Je ešte nádej?

2014-03-08 12:37

Je to smutné, ale je to bohužiaľ pravda. Sme už naozaj tak blbý, zdegenerovaný národ, že už nevieme sami posúdiť, čo je normálne, čo nie, čo je únosné, čo nie, čo sušné-neslušné? Máme na základe týchto 25 ročných výsledkov drancovania menšiny a nevšímavosti väčšiny ešte nárok na samostatný slušný život? Evidentne nemáme úctu k našim predkom, nemáme záväzok k našim potomkom, nemáme morálku, nemáme zdravý úsudok, nemáme štátny majetok, ... a onedlho prídeme pravdepodobne aj o svoju pôdu (územie). Nášho občana nechráni ani ten zdrap papiera, pardon ústava, volení zástupcovia a súdnictvo sa slušnému občanovi vysmejú do tváre, Slovák je vo vlastnom štáte otrokom alebo nezamestnaným. Čo ešte v záujme "výhodného" členstva treba odovzdať Únii, o čo nás všetkých ešte okradnú naši vlastní - vyvolení? Slovensko už nie je zaujímavé ani pre západ, ani pre východ. Už sme prišli o všetko. Pardon, ešte snáď máme zatiaľ vodu a pôdu. Ale to je len otázka času.
Dokedy ešte budeme trpieť týchto našich arogantných a nekonečne nenažraných šmejdov, dokedy sa necháme buzerovať EU? Dokedy necháme beztrestne a bez povšimnutia rozkrádať ešte aj posledné zvyšky majetku nášho štátu, dokedy budeme pozerať na účelovú nemohúcnosť nášho súdnictva, ...?
Kedy sa konečne posledné zvyšky (časť je už v zahraničí) tohto poctivého, v minulosti pracovitého národa postavia zvôli týchto našich aj cudzích gaunerov a znova očistia túto krásnu zem, ktorá pred 25 rokmi mala všetky predpoklady byť perlou, (nebyť našej naivnosti, nevšímavosti a našich pseudopolitikov a pseudopodnikateľov).
Je 5 minút po dvanástej. Máme ešte silu zodvihnúť sa, máme ešte zopár naozaj slušných ľudí???
Máme malinkú výhodu - Všetkých nás umlčať a pobiť nemôžu.
benetri

#3 Re: Je ešte nádej?

2014-03-09 10:16

skepsa

#4 ????

2014-03-10 12:49

...je mi ľúto, ale myslím si, že skôr nás budú okupovať nejaké jednotky NATO, ako by si nás chceli pripojiť Rakúšania......Prepáčte, ale ďalší blbý názor.....alebo....ponúknite túto možnosť maďarským nacionalistom ....tí by to možno využili....
KK

#5 vtipné

2014-03-10 13:10

Bolo by mi ľúto Rakúšanov. Po pár rokoch by emigrovali…
Zoro

#6 autor petície

2014-03-16 07:24

autor tejto petície bude prvý, koho odstrelím ako psa

Hosť

#7 Re: autor petície

2014-03-24 23:27

#6: Zoro - autor petície

takto sa nemôže vyjadrovať človek, ale.......koľko je v tebe tých diabolských myšlienok, že sa tak potrebuješ vyjadrovať, aby si si dokázal svoju hrubosť, aroganciu, zvrátenosť a pomýlenosť svojho života? Každý má právo sa vyjadriť, tak nerob zo seba vraha, keď len v tejto malej, ale podľa mňa pravdivej petícii. Prajem Ti človeče pokoj v duši, ktorý si stratil a treba Ti ho pohľadať. Maj sa.

Bea

#8 Re: Je ešte nádej?

2014-04-08 14:33

#2: Peter - Je ešte nádej? 

 Predpokladám, že táto petícia nie je myslená vážne, ale ide o zúfalý výkrik zdevastovanej slovenskej duše. Mali by sme si tu spraviť poriadok sami a potom by sme mohli byť hrdí Slováci. Začať by sa malo v parlamente - v tomto prípade by sme si mali zobrať príklad od susedov a výrazne zredukovať počet poslancov (tzn. okrádačov štátu a nás všetkých) a potom si zvoliť normálynch zástupcov. Je tu však ďalší oriešok - do politiky sa zatiaľ normálni ľudia nehrnú - dúfam, že zatiaľ :-)