Petícia za uvádzanie celkovej ceny za zájazd

Quoted post

Jan

#26 Re: Re: VY STE ČISTO ZCESTNÍ !!

2013-11-26 07:33

ca - vy kde zijete? v krajine zazrakov ? z tej polovice pracujuceho naroda je blizsie dotovat vlastnych rodicov a znamych ako vyhodit peniaze na dovolenku, preberte sa !!! co to tu dristate ! SPROSTOST narastala v hlavach politikov ktory si nedovidia ani na spicku nosa a uz vobec nie na problemy obcanov ktore ich trapia. Tu prebieha GENOCIDA - pod ruskom zakonov zabijaju ludi. Cim viac zakonov tym viac bordelu. Tu ludia pachaju samovrazdy, vrazdy, ...

#24: ca - Re: VY STE ČISTO ZCESTNÍ !!

 

Replies

Ľubka

#27 Re: Re: Re: VY STE ČISTO ZCESTNÍ !!

2013-11-26 21:39:40

#26: Jan - Re: Re: VY STE ČISTO ZCESTNÍ !!

Akože to o čom tu točíte? Som predavačka a muž stavebny robotník, ale na dovolenku si stále našetríme a chcem vedieť už z reklamy koľko níás to bude stíť, taže som za túto petíciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ca

#28 Re: Re: Re: VY STE ČISTO ZCESTNÍ !!

2013-11-27 06:17:08

#26: Jan - Re: Re: VY STE ČISTO ZCESTNÍ !!

Pan Jan ja uznavam aj Vas nazor ale o tom nie je tato peticia a plne Vas chapem lebo nikomu sa nezije lahko myslite ze my pracujuci v ca to mame jednoduche? Vobec nie a posledne dva roky absolutne nie ... my len chceme aby sa uzakonilo to co malo byt uzakonene davno pre dobro klientov ( tiez obcanov tohto statu) ktori mozu a chcu chodit oddychovat ( a nie je ich malo) . Podporujeme aj mnoho inych peticii , ktore s cestovnym ruchom vobec nesuvisia to ze sa tu deje v tomto state jedno velke svinstvo vieme vsetci a verte mi raz k niecomu pride ale to sa my slovaci musime zobudit vsetci nie par ludi ktori su kazdy den v uliciach a ziadaju zmenu !!!!!