Petícia proti zavedeniu daňových licencií, tzv. „dane zo straty“

Quoted post

doki

#11

2013-11-25 16:14

Ak to prejde, preregistrujem si firmu do iného štátu a budem platiť dane tam. Ich ekonomika tým získa, naša stratí. Ak toto urobí iba desatina firiem, ďalšiích 30% skončí a veľkým korporáciám znížia daň z príjmu, aký bude efekt? Vzostup nezamestnanosti o 1-2%, vyššie náklady na nezamestnaných, nižší výber o 40% firiem, nižší výber od korporácií. Výsledok - spokojné potľapkávanie politikov od lobystických skupín a zruinované Slovensko. Táto nová totalita už dlho nepotrvá. Dúfam, že prevrat príde čím skôr. A hoc sa opozícia snaží prihriať si polievočku a možno aj napáchala menej zla, v globále je to aj jej výsledok. Absolútna neschopnosť. Nechali Fica vyhrať a ani dnes sa proti nemu nevedia spojiť. Hanba.

Replies

macko

#158 Re:

2013-12-07 16:38:19

#11: doki -

Presne ako hovoris kym tu nebude poriadok ,vo vlade a nebudo co kradnut potom odidu z vlady a ja rozmyslam zrusit tu podikanie a otvory ,si cesku alebo rakusku ale nie na slovensku kym nas tu budu nenazraty polytyci zdierat ???????? co vy nato pani__

makak

#196 Re:

2013-12-16 09:41:20

#11: doki -

ako to prejde, navrhujem vyvinut uctovne usilie, aby si prestal uplne platit dane, tak vznika cierna ekonomika a budeme blizsie k rusku , ukrajine atd. E-ej uchnem. Ked je niekto nenazrany, vacsinou nedostane nic.


Hosť

#197 Re:

2013-12-16 19:51:16

#11: doki - presne tak.. aj ja zvazujem prestahovat sidlo firmy, ibaze v nasom state vsetko je problem. tohto roku som po otcovej firme zalozila s.r.o.. firma bola rozbehnuta ale chceli sme investovat a rozsirit vyrobu a ako novemu subjektu nam nikto nedal uver. investovali sme uspory na nakup novych strojov. sme realne v strate a kym rozbehneme nove obchody to potrva. danova licencia je len jeden z mnohych poplatkov.. auta, priestory, atd. mam si brat pozicku na dan alebo nedat vyplatu zamestnancom. prace nie je a miesto pomoci aby som par ludi aj seba zamestnala ma stat podpori.. to sa na to vykaslem. len horsie ze ako zodpovedna matka budem mat pridavok takmer nula nie ako ti cierni darmozraci.