Petícia za zníženie trestu pre Františka Koleno

Quoted post

comanche

#1595 .

2013-11-18 10:31


Vysky trestov porovavate ako lajici...omielate tu 2-3pripady dookola ako keby ste samozrejme nic ine nepoznali. Sranda zenevie nikto vlastne ani o co skutocne ide v tejto veci a ste najmudrejsi...ani neviete ako zo seba robite najivnych ludi zmanipulovanych klamstvom. Je to vasa vec...vasa neinformovanost. Druha strana mince sa uz ukazuje tiez...NIKTO VAM ESTE NEVYSVETLIL PRECO VAS ZIADA O PODPISI??? Lebo tam kde zlyhal system penazi, ktore ho dostavali do teraz z podobnych situacii a nebolo ich malo...tak presne ten system zlyhal na policajtke, ktora si o sebe moze povedat ze nie je zkorumpovana a este ako jedna z mala ludi veri v to co robi pre nas obyc.ludi!!!

Replies


Hosť

#1601 Re: .

2013-11-18 17:17:35

#1595: comanche - .

nejde len o dva, či tri prípady ... nechápem, ako môžete napísať, že sa jednálen o dva, či tri prípady, na slovensku je ich mnoho ...  ďalším príkladom je aj človek, ktorý sa podieľal na lúpežných prepadnutiach, únosoch, vydieraniach a spoluúčasti pri vražde, bol odsúdený na 8 a pol roka a po 6 a pol roku ho prepustia za dobré správanie ... myslím, že keď sa aspoň trochu zamyslíte nad týmto trestom pána Roszíka a zoberiete do úvahy trest Františka Kolena, tak určite prídete na to, že v prípade Kolena ide o neprimeranú výšku odňatia slobody .... myslím, že táto petícia na zníženie jeho trestu je opodstatnená


Hosť

#1612 Re: .

2013-11-19 14:15:24

#1595: comanche - .

To snáď nie!Veď je to mladý človek,ktorý aj keď vážne pochybil si nezaslúži taký nezmyselný trest.Chráň nás Boh od takých zatrpknutých a závistlivých ľudí,ktorí ten trest schvaľujú. V tomto prípade nebolo rozhodnutie súdu spravodlivé a preto je logické,že žiada o milosť! Ja pevne dúfam,že prezident tejto žiadosti vyhovie a chlapec sa poučí!